Baš su posebni!

Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

Doris Dragović Tom Dubravec/Cropix 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Doris Dragović na Instagramu je objavila staru fotografiju sa suprugom Marijem Budimirom i njihovim sinom Bornom.

Naša glazbena diva Doris Dragović rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, no sada je napravila iznimku.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je staru fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Marijem Budimirom i njihovim sinom Bornom, a u opisu je jednostavno napisala "Obitelj".

"Prekrasni ste", "Ljubav", "Toliko ljepote na jednom mjestu", "Baš ste posebni", "Predivni ste", nizali su se komentari oduševljenih obožavatelja pjevačice. 

Bornu mnogi pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak. Danas su mu 32 godine i završio je Filozofski fakultet u Splitu te se ne bavi javnim poslom, pa ga rijetko imamo priliku vidjeti, a prije nekoliko godina na YouTubeu se pojavio njegov video u kojem priča o filozofiji na filmskom platnu.

Doris je supruga upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Procurile snimke novog sloma Britney Spears, vikala je i pričala besmislice u restoranu te potpuno izgubila kontrolu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS