PREDIVNO!

Lijepa Korčulanka očarala pratitelje kadrovima iz mora, ali se ipak njena vitka linija našla u prvom planu: ''Prelijepa sirena!''

Domenica Žuvela Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Domenica Žuvela pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je kako je provodila slobodno vrijeme tijekom ovog ljeta.

Pjevačica Domenica Žuvela na društvenim mrežama s pratiteljima često podijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno je pokazala što je radila ovoga ljeta.

Osim brojnih koncerata, lijepa Domenica provodila je vrijeme na plaži pa je tako podijelila video na kojemu se vidi kako uživa u čarima podvodnog svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Korčulanka je snimila prekrasne kadrove ispod mora. Ronila je i istražila podmorski svijet. Osim toga pokazala je i svoju vitku figuru.

''Prelijepa sirena'', ''Krasno'', ''Predivni kadrovi'', samo su neki od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Domenica je nedavno nastupila na Zadvarskoj noći, a podrška joj je tamo bila trudna Hana Huljić. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Napokon se oglasio srpski pjevač koji je bio velika zvijezda, a onda se okrenuo vjeri i potpuno nestao iz javnosti

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Srpska turbo-folk zvijezda ljetuje kao kraljica, pogledajte luksuzni resort u kojem odsjeda!

Povezana vijest Celebrity Zgodna Domenica plijenila je svu pažnju u maloj, crnoj haljini, a seksi dekolte je začinio sve!

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pozirala s poznatim prijateljicama na Korčuli, trudnički trbuh istaknula je u bijeloj haljini!

Povezana vijest inMagazin Otkrivamo kakve tetovaže kriju poznati Hrvati! Tko je rekorder po broju crteža, ali i tko je motivirao svoje fanove da im posvete tetovažu?

Povezana vijest inMagazin Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale: ''Da sam mogla birat giga poster - Alen Vitasović!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS