prekrasna pjevačica!

Divna Domenica plijenila je svu pozornost preplanulim tenom u laganoj ljetnoj haljini

Domenica - 1 Zvonimir Barisin/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pjevačica Domenica ispred fotografa stala je osunčanog tena u vrućoj ljetnoj haljini.

Story Summer Partyju pridružila se i naša pjevačica Domenica.

Osunčanog tena plijenila je pozornost u bež haljini koja je na određenim dijelovima bila prozirna, a uz cijeli outfit iskombinirala je i smeđe sandale.

Nosila je i svjetloplavu torbicu i sunčane naočale.

Domenici je inače najveća potpora njezin dečko, samozatajni odvjetnik Ivan Bačić, s kojim je u vezi već 12 godina.

''Puno toga ne bih se ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas iste stvari zanimaju'', rekla je jednom prilikom za IN magazin.

A posebno mjesto u njezinu životu ima najbolja prijateljica Hana Huljić Grašo, kojoj je Domenica vjenčana kuma.

''Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njezino dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu, ona toliko brzo raste i toliko je zanimljiva'', ispričala je Domenica svojevremeno.

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

Povezana vijest inMagazin Domenica se raspričala o dečku s kojim je 12 godina i Haninoj Albi: ''Čim dođem, čim sletim u Split...''

Povezana vijest Celebrity Vitke noge naše mlade pjevačice ukrale su show na modnoj reviji, a pokazala je i više od toga!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mini haljina Žanamari Perčić istaknula je njezin bujni dekolte i noge koje je istesala u teretani

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Zgodni glumac nakon osam godina vratio se na mjesto odakle su njegove potpuno gole fotke s ljetovanja obišle svijet

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS