pokazala adute

Svi se dive isklesanom tijelu djevojke srpskog miljenika žena: "Wow, kakvi trbušnjaci!"

Miloš Biković i Ivana Malić Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Djevojka Miloša Bikovića, Ivana Malić, pokazala je isklesano tijelo u golišavom izdanju.

Crnogorka Ivana Malić privlači veliku pažnju javnosti otkako se doznalo da ljubi srpskog miljenika žena, glumca Miloša Bikovića.

Ovu atraktivnu pravnicu na Instagramu ju trenutno prti preko 21 tisuća ljudi, a svoje pratitelje sada je počastila pogledom na svoje isklesano tijelo.

Ivana je pozirala u kratkom topiću u kojem je istaknula dekolte i otkrila trbuh, a svi su primijetili njezine trbušne mišiće.

"Goriš", "Vidim trbušnjake", "Wow, kakvo tijelo", "Šarmantna djevojka", "Najljepša", "Ova žena grmi", neki su do komplimenata koje je dobila.

Za njezinu vezu glumcem Milošem Bikovićem doznalo se u studenom 2021. godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Biković je jedan od najtraženijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što zasad odbija.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivša srpska snaha strasno je ljubila svojeg partnera, a u pripijenoj je haljini ponosno istaknula bujne obline

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS