čeka se njezin potez

Piqueovoj djevojci nude milijun dolara za samo jednu fotografiju, a dobila je i primamljivu ponudu za priču o Shakiri?

Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique/Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Clari Chiji Marti navodno je ponuđeno milijun dolara za jednu jedinu fotografiju.

Djevojka Gererda Piquea (36), Clara Chia Marti (23), privlači veliku pažnju javnosti otkako se umiješala u nogometašev prekid s pjevačicom Shakirom (46).

Par vješto čuva detalje svoje veze daleko od očiju javnosti zbog čega je interes za njima još veći, a sada se šuška i da Clari zbog toga pristižu razne novčane ponude.

Pema pisanju španjolskih medija, navodno je već ranije dobila primamljivu  ponudu za priču o Shakiri, a sada joj nude čak milijun dolara za samo jednu njezinu fotografiju u kupaćem kostimu.

Kako piše Essentially sports, paparazzi je već mjesecima neuspješno pokušavaju uhvatiti u takvom izdanju i spremni su, ako je potrebno, platit čak i više od milijuna samo kako bi se dokopali željene fotografije.

Sve to moglo bi dovesti i do povećanja medijskog interesa za Claru, nakon što se doznalo da se već dosta teško nosi s neželjenom popularnošću.

Naime, španjolski novinar Saul Ortiz nedavno je otkrio da je Clara morala potražit psihološku pomoć nakon što ju je Shakira prozvala u pjesmi.

"Trebalo joj je utočište jer njezino mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja djevojka o kojoj razgovara cijela Španjolska i svijet. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje", izjavio je Ortiz za španjolski Marcu.

"Zaustavljaju je na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva djevojka", istaknuo je.

Shakira je Claru prozvala i u intervjuu koji je krajem veljače dala za meksičku televiziju Canal Estrellas.

"Za žene koje ne podržavaju druge žene rezervirano je posebno mjesto u paklu", oštro je izjavila pjevačica, koju je Pique varao s Clarom dok su još bili u vezi.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu, a par nikada nije stao pred oltar.

Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS