''falit će cijelom svijetu''

Baby Lasagnu ovaj transparent s koncerta na Šalati posebno je ganuo, svaka čast maštovitim fanovima!

Baby Lasagna - 1 Neva Zganec/PIXSELL 1/42 >> Pogledaj i ovo +31 Galerija

Među brojnim natpisima na prvom koncertu Baby Lasagne n Šalati našao se i onaj posvećen mačku Stipi.

Koncert Baby Lasagne na zagrebačkoj Šalati premašio je sva očekivanja, rasplesalo se više tisuća okupljenih na hladnoći i kiši.

Kao i za svaki koncert, obožavatelji su donijeli transparente, a među njima se istaknuo jedan - posvećen mačku Stipi, koji je nedavno uginuo.

"Vrlo poseban i voljen mačak, koji će nedostajati cijelom svijetu. Sjećanja i otisci šapa voljene mačke ostaju zauvijek u našim srcima", tekst je natpisa koji se mogao vidjeti na tribinama.

Vijest o Stipinu odlasku Baby Lasagna objavio je na nedavnom konceru u Poljskoj.

"Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak uginuo je nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo", rekao je Lasagna dok je držao plišanu igračku.

Iako Baby Lasagna ima još dvije mačke - Gertrudu i Branku, Stipe je postao jedna od glavnih maskota. Majice sa Stipinim likom redovito su među najprodavanijima od njegovih memorabilija, a bio je i glavna zvijezda spota za "Rim Tim Tagi Dim". Stipe je također glavni lik u slikovnici "Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo", nastaloj u suradnji s Igorom Juriljem, koja opisuje Baby Lasagnin put do Eurosonga kroz Stipine oči.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Atmosferu s koncerta pogledjte u našoj fotogaleriji.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ma je li moguće da Sevkina mama ima 85 godina? Pjevačica objavila niz privatnih fotki, i sin Aleksandar je tu!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Zvijezda ''Šestog čula'' više nimalo ne nalikuje dječaku koji je zaludio Hollywood, predviđali su mu blistavu karijeru

Povezana vijest Celebrity Lasagna opravdao očekivanja: Fanovi u kabanicama uživali u spektaklu koji im je priuštio!

Povezana vijest Preporuke Stigao je drugi dio četvrte sezone ''Emily u Parizu'', kraj je baš šokantan i neočekivan!

Povezana vijest inMagazin Nekad naš najmoćniji estradni menadžer o danima najveće slave: ''Totalno sam lud'' je nastao kad mi je Cetinski rekao da nema za kruh''

Povezana vijest inMagazin Ovih dana slavio se poseban dan u obitelji Miroslava Škore: ''Zaželio sam joj da ove godine pred nama budu jednako sretne''

Povezana vijest Celebrity Preminuo sin legendarnog glumca, gledatelji ga pamte po Karate Kidu: ''Bio je primjer...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS