sve zgodnija!

Najljepša sportska novinarka pohvalila se fotografijama u badiću, prije osam mjeseci rodila je prvo dijete

Diletta Leotta - 6 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Diletta Leotta pokazala je kako uživa sa svojom malom obitelji, a svu pozornost ukrala je fotografija u kupaćem kostimu na kojoj je pokazala nevjerojatnu figuru.

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta objavila je nove fotografije na Instagramu i pokazala kako uživa sa svojom malom obitelji, partnerom Lorisom Kariusom i njihovom kćerkicom Arijom.

Diletta se s malenom kupala u bazenu te pozirala ispod suncobrana, a posebnu pozornost ukrala je fotografija na kojoj se vidi njena savršena figura koju ima unatoč tome što je rodila prije osam mjeseci.

Leotta je svoju liniju brzo vratila, a kratko vrijeme nakon poroda vratila se u teretanu na naporne treninge.

Ariju je Diletta rodila na svoj rođendan, 16. kolovoza, a dobila ju je s partnerom Lorisom Kariusom.

Prije nekoliko dana pohvalila se kako ju je tijekom trudnoće Loris i zaprosio, ali te vijesti skrivale je sve do sada jer nije htjela da zaruke zasjene rođenje njene kćerkice.

Povezana vijest Celebrity Najzgodnija sportska novinarka vratila formu dva mjeseca nakon poroda, ali dio sportskog kompleta ipak joj je bio malo pretijesan!

Povezana vijest Celebrity Najljepša sportska novinarka objavila fotografije s malenom kćeri pa rastopila milijune pratitelja: "Svaka mama zna o čemu pričam"

Povezana vijest Celebrity Najljepša sportska novinarka objavila vijest koju je tajila nekoliko mjeseci, nije htjela zasjeniti njoj najvažniji događaj!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bio je velika zvijezda, a sad na vidjelo izlaze sve grozote koje je radio: Javila se njegova nova žrtva i ispričala na što ju je tjerao!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS