kao da nije ni rodila!

Najzgodnija sportska novinarka vratila formu dva mjeseca nakon poroda, ali dio sportskog kompleta ipak joj je bio malo pretijesan!

Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 +19 Diletta Leotta - 4 Galerija

Diletta Leotta pohvalila se svojom besprijekornom figurom, dok je pozirala u teretani, a objavila je i video u kojem je pokazala vježbu za stražnjicu.

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarka, Diletta Leotta rodila je prije samo dva mjeseca, a sada je otkrila kako svoju figuru ponovno vraća u formu i to novom fotografijom iz teretane.

Pozirala je u rozom sportskom topu i tajicama, a do izražaja je došao njezin ravni trbuh i njezino bujno poprsje koje je jedva ugurala u gornji dio. Zatim je podijelila video u kojem radi vježbu za stražnjicu pa je tako nju stavila u prvi plan i dala odličnu ideju za podizanje gluteusa svojim fanovima.

Osim što se želi vratiti svojoj dobroj formi, nedavno je otkrila i kako se ponovno vratila na posao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Inače, rodila je svoje prvo dijete baš na rođendan, a sa svojim pratiteljima već je podijelila i nekoliko fotografija iz bolnice. Ona i njezin partner Loris Karius djevojčici su dali ime Aria.

''Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobrodošla Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti'', napisala je u opisu fotografija na kojima ona u naručju drži dijete dok ju partner ljubi u čelo.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,9 milijuna ljudi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 4 +6 Bridget Fonda - 4 Nekad i sad Nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, evo koliko se promijenila otkako se počela skrivati od svih!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 +21 Sara Sampaio - 1 Celebrity Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene