Ne stari!

Zovu ga najzgodnijim penzionerom na svijetu jer izgleda kao Apolon, a on to ponosno pokazuje na svojoj jahti od 16 milijuna!

David Beckham - 7 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

David Beckham uživa u Sardiniji na svojoj skupocjenoj jahti, a u njegove mišiće opet gleda cijeli svijet.

Bivša nogometna zvijezda David Beckham pravi je mamac za paparazze na svom ljetnom odmoru, a opet je privukao pozornost na svojoj jahti od 16 milijuna funti u Sardiniji.

Već nekoliko dana tamo je usidren sa svojom obitelji, a njihove fotografije obišle su internet.

Teško je ne primijetiti Davidovu odličnu fizičku spremu iako već godinama ne igra nogomet, a David je inače u svibnju proslavio 49. rođendan.

Upravo zbog toga, zovu ga i najzgodnijim umirovljenikom na svijetu.

Njegove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, sa suprugom Victorijom nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka, a tim povodom iznenadili su pratitelje jednim detaljem na društvenim mrežama.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Za njim su 90-ih vrištale tinejdžerice, a evo gdje je danas Daniel Beni iz legendarnih Teensa!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Izvukla se iz siromaštva prodajući gole fotografije, a ova pop-zvijezda danas je daleko od žene kakvom ju svi pamte

Povezana vijest Celebrity Kako je zapravo počela ljubavna priča Beckhamovih? Znao je da će se oženiti njome čim ju je vidio, ovo je David rekao kad je prvi put vidio Victoriju!

Povezana vijest Celebrity Victoria Beckham otkrila bez čega ju David nikad nije vidio, pa ovim priznanjem iznenadila mnoge

Povezana vijest Celebrity Misterij nestanka zvijezde omiljenog filma: Ni skoro 20 godina kasnije nitko ne zna gdje je, a evo koji su detalji poznati

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Celine Dion dočekana ispred jednog pariškog hotela, ovako sretnu nismo ju vidjeli već godinama!

Povezana vijest Celebrity Tko je mladi isklesani Osječanin i debitant na OI? Iza njega je ogromna tragedija zbog koje je i došao do ovolikog uspjeha

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS