traži oprost od supruge!

Legendarni glazbenik šokirao javnost neočekivanim priznanjem: ''Prevario sam suprugu i dobio dijete s drugom''

Dave Grohl, Jordyn Blum Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Pjevač i gitarist grupe Foo Fighters Dave Grohl otkrio je fanovima na Instagramu da je dobio četvrto dijete, priznajući kako je prevario suprugu Jordyn Blum.

Dave Grohl, pjevač i gitarist grupe Foo Fighters i nekadašnji bubnjar benda Nirvana, priznao je na svojim društvenim mrežama kako je prevario suprugu Jordyn Blum i otkrio kako je iz te afere rođeno njegovo četvrto dijete.

"Nedavno sam postao otac novorođene djevojčice, rođene izvan mog braka. Nastojat ću biti roditelj pun ljubavi i podrške", stoji u izjavi Davea Grohla. "Volim svoju suprugu i djecu i činim sve kako bih ponovno zadobio njihovo povjerenje i zaslužio njihov oprost. Zahvalni smo na vašoj pažnji usmjerenoj prema svoj djeci dok pokušavamo prebroditi ovo."

Groh i Blum u braku su od 2003. godine i roditelji su triju kćeri. Nedugo poslije objave njegove izjave dvije starije kćeri Violet (18) i Harper (15) isključile su svoje profile na društvenim mrežama.

Par je posljednji put viđen zajedno na jednom od mečeva u sklopu teniskog turnira Wimbledon, gdje su se mogle uočiti netrpeljivosti između 55-godišnjeg izvođača i novinara BBC-ja.

Inače, ovo nije prvi put da je izišla vijest o njegovoj nevjeri. Godine 1997. rastao se od prve supruge, fotografkinje Jennifer Leigh Youngblood, navodeći vlastitu nevjeru kao razlog.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda Kumova sve je očarala svojom pojavom u badiću, figuru je stesala do savršenstva!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

Povezana vijest Nekad i sad Legendarni vratar Vatrenih privukao je veliku pozornost kad se pojavio na tribinama u Karlovcu, nismo ga prepoznali na prvu!

Povezana vijest Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić u mini badiću pokazala je svu svoju raskoš, otkrila je i što je radila ovog ljeta: ''Bilo me je posvuda...''

Povezana vijest inMagazin Kumovi donose hrpu iznenađenja i neočekivanih preokreta: Doznali smo nešto o neočekivanoj ljubavnoj priči!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS