''Vi ste jedna...''

Zvijezda ''Kumova'' ispričala što je doživjela u trgovini: ''Presretne me gospođa i kaže...''

Daria Lorenci Flatz - 2 Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Daria Lorenci Flatz bila je u kupovini pa se iznenadila ponudom jedne žene koju je srela.

Glumica Daria Lorenci Flatz iz naše hit-serije "Kumovi" na društvenim mrežama ispričala je što joj se dogodilo u kupovini.

''Dobro se dobrim vraća, ali bome i obrnuto'', napisala je u opisu videa na svom TikToku.

''Sad sam bila u dućanu, išla sam obaviti šoping za doma i naravno, to su četiri vreće ogromne, ona torba cijela puna što se vuče, to je tako u peteročlanoj obitelji. To nam je otprilike za tjedan dana. I sad trebam to nekako doteglit do auta. Tu mi je već jedna žena rekla: ''Ja ću vam čuvat cekere dok nosite jednu turu, vraćate se po drugu''. Druga je rekla: 'Ma ja ću nosit s Vama, ja kažem: ''Ma ne, ja ću to odnijet''. Odnesem, i sad me ova gospođa presretne na ulici i kao: ''Ja sam to stvarno htjela ponijet s vama'', ispričala je pa nastavila:

''Toliko me dirnula ta ženska solidarnost, da bi one s tobom i cekere nosile A onda mi je jedna treća prišla dok sam sjedila na kavi i rekla da je toliko sretna da me gleda u tim serijama i da dižem atmosferu, da sam pozitiva, da me voli vidjet. Bože, koliko je to nekako lijepo. Kad ti se vrati ono što se trudiš davati i kad vidiš da je prepoznato. Onda nekome daš veselje,a prepoznavajući to veselje i tebi se to veselje vraća. Znači, eto. Lijepo.''

''Vi ste jedna divna duša'', ''I meni si prekrasna žena i glumica. Tvoja uloga je baš ono što nas čini sretnima'', ''Pa kad ste simpatični, a i odlična glumica'', pisali su joj u komentarima.

Dariju gledamo u hit-seriji ''Kumovi'', a već neko vrijeme dobro je poznato lice na našoj sceni. Za ovakvu figuru dijelom je zahvalna i plesu u koji se zaljubila sudjelujući u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Podsjetimo, Daria Lorenci Flatz u sretnom je braku od 2008. godine, no sa suprugom Emilom Flatzom rijetko se pojavljuje u javnosti.

Nedavno je pokazala i kako izgleda njena baka, a fotografiju pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Internet gori i dan nakon ovih prizora Irine Shayk: "Izgleda apsolutno zadivljujuće!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mate Rimac u javnosti prvi put otkako se pročulo da ima novu djevojku, čini se da mu friška ljubav baš godi!

Prije smrti Paynea su dvije žene čekale u hotelu, mogle bi biti ključni svjedoci u istrazi

Bivši član One Directiona viđen poslije smrti kolege, njegova reakcija nije onakva kakvu su mnogi očekivali

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Kumova" otkrila je svoje najveće strahove i progovorila o borbi s bolesti: "Otkriveno je na vrijeme..."

Povezana vijest Celebrity Zvijezda omiljenih Kumova u zagrljaju samozatajnog supruga otkrila da imaju razlog za veselje: ''Iza nas je 16 zajedničkih godina...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS