stvarno ju obožava!

Vrućim poljupcima sa ženom svog života zaustavio je priče o drastičnoj transformaciji svog izgleda!

Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Daniel Craig i Rachel Weisz prošetali su crvenim tepihom u Veneciji, a nježnim romantičnim prizorom raznježili apsolutno sve.

Holivudski glumac Daniel Craig i njegova supruga Rachel Weisz ukrali su sve poglede na crvenom tepihu u Veneciji.

Iako se mnogi i dalje čude novom imidžu glumca koji je posljednjih 15 godina glumio Jamesa Bonda, sad je svu pozornost ukrala njegova prelijepa supruga. Dok je Daniel zablistao u bijelom odijelu, Rachel je bila potpuna suprotnost te nosila elegantnu tamno-plavu šljokičastu haljinu koja je istaknula njene obline.

Držeći se za ruke prošetali su ispred paparazza, a Daniel je u jednom trenu prišao supruzi te ju poljubio.

Par se navodno upoznao još na sveučilištu, mnogo prije nego što je bilo koji od njih postao svjetski poznat, točnije njihov prvi susret dogodio se 1994. godine u Studiju nacionalnog kazališta.

Ponovno su se sreli u veljači 2010. Weisz i poznati James Bond na setu filma ''Dream House'', a već nekoliko mjeseci kasnije, glumica se rastala od redatelja Darrena Aronofskyja i utjehu pronašla u filmskom partneru.

U prosincu te godine, Weisz i Craig uočeni su kako izmjenjuju poljupce dok zajedno uživaju u praznicima na engleskom selu. Samo šest mjeseci 2011. godine nakon što su prvobitno potaknuli glasine o ljubavnoj vezi, par se tajno vjenčao u New Yorku.

Njihova kolegica Rachel Fox kasnije je govorila o tome da je radila s njima prije nego što su službeno počeli izlaziti, a par je navodno već na setu osjećao kemiju.

''Oni su glumili muža i ženu, tako da kad god je kamera bila uključena, osjetili ste tu iskru'' rekla je Fox Us Weekly u rujnu 2011.

Nekoliko godina kasnije, glumica je objasnila zašto je držanje braka relativno privatnim bio zdrav izbor.

''Jednostavno je previše poznat… Morate zaštititi svoj brak. Kad si mlad, sve pričaš svojim djevojkama. Jedno od velikih zadovoljstava kad nisi adolescent je to što ne morate dijeliti sve. Kad ste u braku, ta se vrata zatvaraju. Publika odlazi, a ti si u svom životu'', rekla je Weisz za More u siječnju 2018.

Iste su godine Weisz i Craig potvrdili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete.

''Spremni smo. Vrlo uzbuđena,” podijelila je s E!News u travnju 2018. Rachel. U rujnu iste godine, rodila im se kćerka, a njeno ime javnosti još nije poznato.

Osim nje, i Rachel i Daniel imaju dijete iz svojih prvih brakova.
Rachel je u braku s Darrenom Aronofoskyjem 2006. godine dobila sina Henryja, a Daniel iz braka s Fionom Loudon ima kćer Ellu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik pokazala misterioznog muškaraca iz Srbije i otkrila o kome je riječ, zna se što ih je povezalo!

Povezana vijest Celebrity Tko je žena kojoj je Bora Čorba posvetio pjesmu ''Ostani đubre do kraja''? Slomila mu je srce, a bila je prava ljepotica!

Povezana vijest Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS