Rađa se ljubav?

Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Dove Cameron i Damiano David Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Talijanski pjevač Damiano David prekinuo je s djevojkom Giorgiom Soleri, a sad je viđen u društvu američke pjevačice i glumice, šuškanja o novom paru odmah su krenula.

Frontmen talijanskog benda Maneskin Damiano David prije nekoliko mjeseci prekinuo je šestogodišnju vezu s djevojkom Giorgiom Soleri, a sad je viđen u društvu nove djevojke.

Iako je vrlo blizak sa svojom kolegicom iz benda Victorijom De Angelis, paparazzi su ga sada uhvatili dok je s koncerta odlazio s američkom glumicom i pjevačicom Dove Cameron.

Dvojac je napustio dvoranu u Sao Paolu u Brazilu, a jedan izvor za strane medije rekao je da je glumica s članovima benda i ručala na jednoj plaži u Brazilu.

Inače, Dove se proslavila ulogama u Disneyjevim filmovima i serijama ''Descendants'' i ''Liv i Maddie'' odrasla je u pravu ljepoticu, a iako je uvijek slovila za slatkicu sada je odrasla u ženu koja zrači seksipilom.

Podsjetimo, Damiano je zaludio obožavateljice diljem svijeta nakon pobjede na Euroviziji 2021. godine. Ovaj 24-godišnjak se otad puno promijenio, a umjesto dulje kose po kojoj je ostao zapamćen, sada ga obilježava kratka plava frizura.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Srpski folker pozvao cijelu estradu na 18. rođendan svoje kćeri, a isprsio se i s poklonom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS