Znate li iz koje je obitelji?

Unuka najbogatijeg čovjeka na svijetu zapanjila velikom transformacijom, ovako je nekad izgledala!

Charlotte Freud - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Jučerašnja premijera u Londonu privukla je brojne zainteresirane, a fotografske kamere uhvatile su unuku Ruperta Murdocha Charlotte Freud.

Premijera jučerašnje kazališne predstave "The Greatest Showman Circus Spectacular" privukla je brojne zainteresirane. Producenta Matthewa Freuda, zaduženog za ovu predstavu, jučer su podržali i članovi njegove obitelji, a najveću pažnju privukla je njegova 24-godišnja kći Charlotte Freud, ujedno jedna od 14-ero unučadi bogataša i magnata Ruperta Murdocha.

Ovo je prvo pojavljivanje "divlje djevojke" nakon što je prošle godine doživjela veliku transformaciju, čime se redovito hvalila na društvenim mrežama. Kantautorica ima brojne tetovaže kojima se hvali na Instagramu, a ništa drugačije nije bilo ni sinoć.

Charlotte je bila u braku s reperom Lukeom Storeyjem, od kojeg se rastala početkom godine nakon 14 mjeseci.

Fotografije s crvenog tepiha pogledajte na stranicama Daily Maila, dok neke od njezinih ranijih fotografija možete vidjeti OVDJE.

Charlottein djed se ove godine oženio peti puta, o čemu više pročitajte OVDJE, a o njegovoj novoj odabranici više saznajte OVDJE.

Osim što je unuka bogatog magnata, Charlotte Freud je preko očeve strane rodbinski povezana sa psihijatrom Sigmundom Freudom, koji je njezin šukundjed. On je, među ostalima liječio i majku princa Philippa, princezu Alice od Battenberga, o čijem životu možete pročitati OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Možete li na prvu pogoditi koji je legendarni glumac otac ovog mladića? Gledatelje je sablaznila nevjerojatna sličnost!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Zavirite u stan kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske, koji dijeli sa suprugom Milom Kekinom i dvoje djece!

Nekoliko dana prije smrti Liam Payne suočio se s velikim porazom: ''To ga je sigurno potpuno uništilo...''

Pogledajte stan naše influencerice, koji je uredila do najsitnijeg detalja, nešto je posebno ukralo pažnju njenih pratitelja!

Povezana vijest Celebrity Teret velike slave za njega je bio previše: Priča o usponima i padovima pjevača čija je smrt šokirala svijet!

Povezana vijest Clubzone Aco Pejović dolazi na koncert Harisa Džinovića u Areni Zagreb!

Zvijezda ''Kumova'' ispričala što je doživjela u trgovini: ''Presretne me gospođa i kaže...''

Pogledajte zašto su poznatu brinetu prozvali magičnom ženom s krilima: ''Stvarno je nevjerojatno lijepa!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS