NOVA LJUBAV?

Dok su svi gledali u isklesani torzo turskog zavodnika, drugima je poglede privukla zgodna misteriozna brineta

Yan Caman Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Can Yaman uzeo je predah od posla i uživa u Grčkoj. Fotografi su ga snimili na plaži.

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca Can Yaman uživa na odmoru u Grčkoj. Slavnog glumca nismo imali priliku vidjeti već neko vrijeme u javnosti, a svojim obožavateljicama nedavno je slomio srca kada je s društvenih mreža izbrisao sve svoje profile. 

Can Yaman sada se na plaži skinuo i pokazao isklesano tijelo. U jednom trenutku bilo mu je vruće, pa je zavezao svoju dugu kosu.

Ipak, nekima fokus nije bio na njegovim mišićima, već su se pitali tko je misteriozna brineta s kojom je zavodnik razgovarao.

Inače, Cana je domaća publika imala priliku gledati u seriji "Između dvije vatre", koja se emitirala na Novoj TV, a široj javnosti poznat je i po vezi s jednom od najzgodnijih voditeljica svijeta, Talijankom Dilettom Leottom, koja nije slavno završila.

O Canovu ljubavnom životu otad se ne zna ništa, a iako ga se spajalo s brojnim ljepoticama, on i dalje mudro šuti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina za nastup odjenula ultrakratku haljinu, stalno joj je stvarala probleme!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naš glumac u Sarajevu je privukao pozornost posebnim natpisom na majici, evo što predstavlja!

Povezana vijest Celebrity Turski zavodnik slomio je srca obožavateljica posljednjim potezom, nikome nije jasno zašto se na to odlučio

Povezana vijest Celebrity Na prvi pogled jasno je čime je ovaj muškarac zaludio žene diljem svijeta, a evo koji su njegovi najjači aduti!

Povezana vijest Celebrity Zovu ga turski Jason Momoa, zaludio je i Hrvatice, a nije mu odoljela ni seksi voditeljica za kojom muškarci gube glavu!

Povezana vijest Celebrity Ništa od vjenčanja? Seksi voditeljica i turski miljenik žena slovili su kao najljepši par showbiznisa, no izgleda da je ljubavi došao kraj

Povezana vijest Zanimljivosti Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS