Tajni kod

Kraljevski stručnjak tvrdi da je ovom rijetkom gestom Camilla dala znak Meghan: ''Bez riječi je dala signal...''

Meghan Markle, kraljica Camilla Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

U danima nakon rasprave o izrezivanju Meghan Markle s fotografije za rođendan princa Harryja širi se isječak iz knjige "Meghan: A Hollywood Princess", u kojoj je kraljevski ekspert otkrio osjećaje kraljice Camille prema odbjegloj vojvotkinji.

Prije skoro tjedan dana princ Harry proslavio je svoj 40. rođendan, a među čestitarima su bili i članovi britanske kraljevske obitelji na društvenim mrežama. Ubrzo su stigli komentari odbjeglih vojvoda od Sussexa o izrezivanju Harryjeve supruge Meghan Markle s fotografije, što je morala demantirati sama fotografska agencija.

Da u kraljevskoj obitelji nikad nije dosadno, pokazuje i širenje isječka iz knjige "Meghan: A Hollywood Princess", u kojoj je kraljevski ekspert Andrew Morton otkrio prave osjećaje kraljice Camille prema 43-godišnjoj bivšoj glumici.

Tajnim kodom, tako piše, 77-godišnja kraljica, tada supruga prijestolonasljednika htjela je pokazati Meghan da je prihvaćena u obitelj. Riječ je o držanju za ruke i poljupcu u obraze na događanju kojim se slavio 70. rođendan kralja Charlesa.

"Ta rijetka kraljevska gesta bila je znak koliko je brzo američka glumica bila prihvaćena i tretirana s istinskom ljubavlju u kraljevskoj obitelji", napisao je Morton.

"Toga je dana Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, koja je prethodno savjetovala Kate Middleton o detaljima protokola tijekom njezina kraljevskog naukovanja, bez riječi dala signal svijetu da je Meghan sada jedna od njih."

Međutim, sama Markle nije vidjela znakove te se zajedno sa suprugom povukla s kraljevskih dužnosti početkom 2020. godine.

Nekadašnja kuća Meghan Markle je na prodaju, a koja je cijena, otkrijte OVDJE.

Kate Middleton objavila je kako je završila kemoterapiju za tretiranje raka, a što su isti dan objavili princ Harry i Meghan, pročitajte OVDJE.

Ne prestaju optužbe na račun Meghan Markle, a o čemu je ovoga puta riječ, saznajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Tko je lijepa partnerica Zdravka Mamića? U Hercegovku se zaljubio dok mu je bila tajnica, ljubav skrivaju od medija

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći Mije Begović objavila je tužnu fotografiju, ovih je dana posebno emotivna: ''Svaka sekunda bez tebe...''

Princ George i princeza Charlotte uskoro će se morati razdvojiti, razlog tome je pravilo koje postoji godinama

Zgodni Miro iz nove hit-serije prisjetio se vremena kad je radio na baušteli, nije ni sanjao da će vrlo brzo postati zvijezda Nove TV!

Rozga stala na kraj nagađanjima o odnosu sa Severinom: ''Naravno da...''

Pobjednica našeg showa pokazala trudnički trbuščić: ''Najslađa trudnica, prekrasno''

Nevjerojatno je kako zanosnoj mami hajdukovca u 49. godini stoji badić s prorezima: ''Božanstvo si!''

Vatra je ovih dana snimila singl o kojem svi pričaju zbog naziva, jeste li već čuli ovu novu pjesmu?

Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Lane Klingor Mihić, ove godine dopunila ga i je dodatnim mjestom za uživanje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS