Obožava sport

Ove fotografije princeze zabezeknule su svijet iz očitih razloga, a ona je sada objasnila zašto tako izgleda!

Bugarska princeza Kalina Afp 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Bugarska princeza Kalina zaprepastila je svijet na njenim posljednjim javnim fotografijama, a sada je progovorila o svojoj muskulaturi.

Bugarska princeza Kalina nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a svojim izgledom šokirala je svijet.

Princeza je snimljena u Sofiji u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hassana Munoza, a pozornost je privukla svojim mišićavim bicepsima i licem koje se tijekom godina drastično promijenilo.

Iako mnogi njen izgled izruguju, princeza je sada otkrila zašto ovako izgleda.

U intervjuu za španjolski časopis Hola, princeza je opisala da je trening jednostavno dio njenog života.

''Ne osjećam se dobro bez treninga. Želim ostati zdrava i osjećati se dobro'', rekla je.

Trenira po vrlo strogom rasporedu. Ponedjeljkom i četvrtkom trenira trbuh, noge, leđa, tricepse i gluteus. Utorkom i petkom fokus je na prsima, ramenima, bicepsima, a svaka sesija uključuje četiri serije od 12 ponavljanja, uključujući vježbe kao što su spuštanja od 70 kg, potisci za ramena od 30 kg i pregibi za biceps od 20 kg, ispričala je detaljno.

Osim treninga snage, važna joj je i izdržljivost.

''U normalnim danima šetam svog psa ujutro, često i do četiri sata. Trčim 30 minuta dva puta tjedno. Također se bavim skijanjem i vodenim sportovima, surfanjem na dasci i jahanjem.''

Kalinu su često prozivali i zbog njezina neobičnog nosa. Iako se stalno šuška o tome da se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, riječ je o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživjela je lakšu ozljedu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tijekom liječenja zubi došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije. To je utjecalo i na izgled njezina nosa.

Inače, Kalina je jedina kći kralja Simeona II. i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972., kao njihovo peto dijete.
Završila je prestižne škole, a poznato je da je vegetarijanka i da govori nekoliko jezika.

U braku je od 2002. godine, a njezin je suprug poznati španjolski pomorski navigator i istraživač. Munoz je stariji 14 godina od Kaline, a iako su se vjenčali u Rimokatoličkoj Crkvi, dobili su blagoslov i Pravoslavne Crkve, pisao je El Mundo.

Bračni je par 2007. dobio sina, kojeg je Kalina nazvala po svome ocu, a maleni je prvi član bugarske kraljevske obitelji koji je rođen u Bugarskoj, još od 1937. godine. Dječaka su krstili prema pravoslavnim običajima.

Kako se princeza mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zovu ga najzgodnijim penzionerom na svijetu jer izgleda kao Apolon, a on to ponosno pokazuje na svojoj jahti od 16 milijuna!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Izvukla se iz siromaštva prodajući gole fotografije, a ova pop-zvijezda danas je daleko od žene kakvom ju svi pamte

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna pozirao je s harmonikašicom koja nije prošla na Doru, ona ga nahvalila: ''Nisam ti stigla reći...''

Povezana vijest Celebrity Misterij nestanka zvijezde omiljenog filma: Ni skoro 20 godina kasnije nitko ne zna gdje je, a evo koji su detalji poznati

Povezana vijest Nekad i sad Za njim su 90-ih vrištale tinejdžerice, a evo gdje je danas Daniel Beni iz legendarnih Teensa!

Povezana vijest Celebrity Tko je mladi isklesani Osječanin i debitant na OI? Iza njega je ogromna tragedija zbog koje je i došao do ovolikog uspjeha

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS