Iz Buckinghamske palače

Ohrabrujuće vijesti o kralju Charlesu, evo kada će se vratiti dužnostima, poznato je i kako napreduje njegovo liječenje

Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kralj Charles III otkazao je javne angažmane nakon što mu je dijagnosticiran rak, a sada su iz Buckinghamske palače potvrdili njegov povratak dužnostima.

Iz Buckinhgamske palače stižu ohrabrujuće novosti o zdravstvenom stanju kralja Charlesa III. koji boluje od raka.

U službenom priopćenju palače otkriveno je kada će se kralj vratiti dužnostima, a poznato je i kako napreduje njegovo liječenje.

Povezana vijest Zanimljivosti Evo što je Nostradamus predvidio za kralja Charlesa u 2024. godini, je li moguć ovakav scenarij?

"Njegovo Visočanstvo nakratko će se vratiti javnim dužnostima nakon perioda liječenja i oporavka zbog dijagnoze raka. Kako bi obilježili ovu prekretnicu, kralj i kraljica zajedno će posjetiti centar za liječenje raka sljedeći utorak, gdje će upoznati medicinske specijaliste i pacijente. To će biti prvi od nekoliko vanjskih angažmana Njegova Visočanstva u nadolazećim tjednima", piše u priopćenju.

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

"Također, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službena posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su iz palače

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

Podsjetimo, kralj Charles istupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da kralj ima rak.

Povezana vijest Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji, kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!  

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS