Mlada i uspješna!

Znate li da Vuco ima prelijepu kćer? Ne voli se javno eksponirati, a evo čime se bavi

Siniša Vuco Livio Andrijic / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Brigita Vuco, kći Siniše Vuce, i sama se bavi glazbenom karijerom, objavila je već nekoliko singlova, a ljepotom plijeni pozornost.

Brigita Vuco, 25-godišnja kći Siniše Vuce, često dobiva komplimente korisnika društvenih mreža na račun svoje ljepote. Ova mlada majka često dijeli svoje fotografije iz svakodnevnog života, a brojni pratitelji joj označuju objave sa srcima.

Brigita je pokazala da jabuka ne pada daleko od stabla te se i sama bavi glazbom. Na sceni službeno se predstavila 2021. na "Dori", na kojoj se birala pjesma za Eurosong u Rotterdamu. 

Iako je te godine u Nizozemsku otputovala Albina, Brigita je na pozornici "Dore" predstavila trap, žanr za kojeg se dotad smatralo kako nije bio dovoljno zastupljen. 

Pjesmu "Noći pijane" majka četverogodišnje djevojčice je napisala sama, a u produkciji joj je pomogao jedan od najrenomiranijih producenata na području hiphopa i trapa Strapazoot, iza kojeg se krije Arijan Vuica.

Jedan od Brigitine braće je bivši nogometaš Vilibald, a zašto je nedavno izazvao pomutnju, otkrijte OVDJE.

Njezina starija sestra i majka se ne vole eksponirati, no ponekad ih se može vidjeti kako se šeću. Fotografije potražite OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sofia Vergara objavila novu fotku na kojoj je svu pozornost privukao ožiljak od operacije, pod nož je išla prije nekoliko mjeseci

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Braća Sinković na posebnom događaju pozirali u zagrljaju samozatajnih supruga!

Mate Rimac oglasio se prvi put nakon šuškanja da ima novu curu, sve je iznenadio: ''Kakva eksplozija...''

Novi obrat u slučaju Matthewa Perryja, njegovi liječnici popuštaju pod pritiskom javnosti?

Povezana vijest Celebrity Harmoniku je naučio svirati bez škole, a zvijezda je TikToka: Garantiramo da će vam Stevan popraviti raspoloženje!

Povezana vijest inMagazin Tony i Ziva za kamere Nove TV otkrili su sve o velikom povratku: ''Imamo divnu ekipu o kojoj ne smijemo pričati''

Matija Cvek novu je pjesmu posvetio svojoj obitelji: ''Proživljavam najljepše dane svog života!''

Između njih je 30 godina razlike i vole se kao prvog dana, a on je zbog nje u sedmom desetljeću postao otac!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS