navija s obitelji!

Naša bivša misica nije se uspjela sakriti ispod šilterice i naočala među hrpom navijača u Leipzigu!

Branka Bebić Krstulović - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Naša bivša misica Branka Bebić Krstulović viđena je među gomilom navijača u Leipzigu, društvo su joj pravili suprug i sin.

Među gomilom navijača koji su spremni za utakmicu Hrvatske i Italije u Leipzigu viđena je i naša bivša misica Branka Bebić Krstulović.

U društvu supruga Hrvoja i sina hodala je među masom i navijala, a iako se pokušala sakriti ispod bijele šilterice i sunčanih naočala, fotografima nije uspjela pobjeći.

Podsjetimo, Metkovčanka Branka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač i Lejla Filipović.

Tada je Branka privlačila pozornost medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Nakon Sandija Branka je sreću potražila u drugom braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem. Par se upoznao 2002. godine, a pred oltar su stali 2005. Zajedno imaju i troje djece, dva sina, Antu i Dinu te kćer Niku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica u rijetkom javnom izlasku sa suprugom i troje djece

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS