otac 12-ero djece

Elon Musk zaprepastio svijet bizarnom ponudom Taylor Swift: ''Ok, pobijedila si, podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke''

Elon Musk Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Nakon što je Taylor Swift najavila kako će na predstojećim izborima podržati Kamalu Harris, Elon Musk joj je na X-u ponudio da ju učini trudnom.

Poslije sinoćnje debate Kamale Harris i Donalda Trumpa, američka superzvijezda Taylor Swift je na svom Instagramu najavila kako će podržati kandidatkinju Demokratske stranke na predstojećim izborima 5. studenog.

U objavi, 34-godišnja pjevačica se referirala na riječi Trumpovog kandidata za potpredsjednika JD-a Vancea i potpisala se kao ljubiteljica mačaka bez djece, uzimajući u obzir kako je vlasnica tri mačke - Meredith Grey, Olivije Benson i Benjamina Buttona.

Njezina objava uhvatila je pozornost kontroverznog poduzetnika i oca 12-ero djece Elona Muska, koji joj je na društvenoj mreži X ponudio da će joj pričuvati mačke i učiniti ju trudnom.

"Dobro Taylor... Pobijedila si... Podarit ću ti dijete i čuvat ću tvoje mačke svojim životom."

Bizarnu ponudu prokomentirao je i njegov podupiratelj Ian Miles Cheong, koji je samo prokomentirao s "O moj Bože".

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Za očekivati je kako Taylor Swift neće odgovoriti na ovu ponudu jer već više od godinu dana uživa u vezi s igračem američkog nogometa Travisom Kelcejem.

Ovo inače nije prvi puta da Taylor Swift podržava demokratskog kandidata za predsjednika jer je isto učinila i 2020. kada je dala glas za Joea Bidena. S druge strane, milijarder podržava kandidata republikanaca te je obećao donaciju do izbora.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bivši natjecatelj našeg hit-showa oduševio gestom prema roditeljima: ''Borili smo se od kredita do kredita, njih dvoje ovo zaslužuju!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Oprah nikad užim strukom zapanjila prolaznike, ovo su prizori nakon priznanja o načinu na koji je izgubila 20 kila

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o ovim prizorima Taylor i Travisa: Jedni su uvjereni da je ovo gluma, drugi se ne slažu!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

 

Povezana vijest Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Povezana vijest Celebrity Fanovi preslatkog princa Louisa jedva su dočekali opet ga vidjeti: ''Ovaj maleni moj je apsolutni favorit!''

Povezana vijest Zanimljivosti Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS