zanimljiva paparazzima

Nekad je ljubila najpoznatijeg neženju, a očito je zašto su svi pogledi i dalje uprti u nju gdje god se pojavi

Vittoria Ceretti - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Mlada talijanska manekenka Vittoria Ceretti privlačila je poglede s prijateljicom na plaži u Forte dei Marmi.

Vittoria Ceretti, 26-godišnja talijanska manekenka, privukla je svu pozornost fotografa na plaži u talijanskom gradiću Forte dei Marmi.

Sa svojom prijateljicom brčkala se u plićaku i pokazala fantastičnu manekensku figuru, a onda su ona i kolegica otišle pod tuš i zajedno se isprale od mora.

Podsjetimo, Vittoriu je javnost upoznala nakon što se pročulo da je zavela Leonarda DiCaprija.

Od ranije je poznato da je DiCaprio posebno slab na manekenke i to ne na starije od 25 godina, pa stoga ni romansa s Vittorijom nije predugo trajala.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Slavna glumica i bivša supruga Sylvestera Stallonea ljetuje u Hrvatskoj, fotkala se s osobljem restorana na Hvaru!

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Povezana vijest Celebrity Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

Povezana vijest Celebrity Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Povezana vijest Celebrity J.Lo objavila zadivljujući selfie u badiću na rođendan, pokušajte na prvu pogoditi koliko je godina napunila!

Povezana vijest Celebrity Goran Višnjić u modu je vratio imidž kojeg na muškarcima danas rijetko viđamo, kako se vama sviđa?

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS