nisu se nadali ovome

Bijelo dugme napravilo raspašoj u Splitu, izvedbom jedne pjesme pomalo su šokirali fanove!

Bijelo dugme Sasa Buric / CROPIX 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Pjesma ''Jugoslavijo na noge'' izazvala je podijeljene reakcije kod fanova. Dok su se jedni zabavljali, drugi su negodovali.

Kultna grupa Bijelo dugme u subotu je imala koncert u splitskom klubu Poratu na Stinicama. Koncert su održali u sklopu turneje ''Doživjeti stotu'', povodom 50. rođendana benda kojega slave iduće godine. Publiku su zabavljali brojnim hitovima, a jednom pjesmom iznenadili su okupljene obožavatelje, piše Slobodna Dalmacija

Naime, Alen Islamović u jednom je trenutku izveo pjesmu ''Jugoslavijo na noge'', a na ekranu iza glazbenika se mogla vidjeti i zastava bivše republike.

Reakcije publike su bile podijeljene. Pojedinim obožavateljima to se nije svidjelo pa su pjesmu popratili sa zvižducima. Drugi pak nisu marili pa su se zabavljali.

Inače, na gitari je bio Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa nastupili su kao vokali, Điđi Jankelić bio je na bubnjevima, Zoran Redžić na basu i Ogi Radivojević na klavijaturama.

Podsjetimo, s Bregovićem je nedavno pozirala i naša glazbenica, a za njih se i dan danas šuška da su bili zajedno. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Suprugu Tomislava Karamarka bilo je nemoguće ne primijetiti na Cvjetnom, razlog je očit!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš nogometaš uživao je u društvu samozatajne djevojke s kojom je u vezi već četiri godine, a u rukama je imala i prekrasan poklon!

Povezana vijest inMagazin Alen Islamović otkrio nam je tajnu 45 godina dugog braka: ''Tako dugo se jedino može opstati kad se...''

Povezana vijest Celebrity Alen Islamović na koncert stigao u invalidskim kolicima, objasnio je što se dogodilo i umirio fanove!

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica pozirala s glazbenikom za kojeg se i danas šuška da su bili zajedno: ''Bilo je divno odrasti s tobom!''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda luskuzna vila Gorana Bregovića: Odsad možete u njoj ljetovati, ali za jedno noćenje potrebno je izdvojiti pozamašnu cifru!

Povezana vijest Zanimljivosti Osvanula zaboravljena snimka Gorana Bregovića kako pjeva stihove slavne srpske pjevačice: "Netko će mi noćas napraviti sina"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS