bit će tu još svašta!

Zbog Diddyjevih razvratnih zabava sad drhti pola Hollywooda, tko je zvjezdana ekipa koja je tulumarila s njim?

P. Diddy - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tijekom godina mnogo je slavnih osoba odlazilo na takozvane "freak offs" Diddyjeve zabave, koje su sad glavna tema stranih medija.

Svijet glazbene industrije i glamura ovih dana malo se zamračio nakon uhićenja sada već palog mogula Seana P. Diddyja Combsa.

Nakon više desetljeća na naplatu su stigle zabave, poznate kao "freak offs", u kojima pozvanici dolaze odjeveni u bijelo i zabavljaju se ponekad i danima. Međutim, iza scene zabave događale su se strašne stvari poput drogiranja, silovanja i zlostavljanja. 

Combs, koji je na glazbenoj sceni više od tri desetljeća, optužen je za trgovinu ljudi, kamatarenje, organiziranje prostitucije i stvaranje zločinačkog pothvata u kojem je zlostavljao, prijetio i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispunjavaju njegove seksualne želje, štite njegov ugled i prikrivaju njegovo ponašanje. Razvratne zabave često bi snimao te time ucjenjivao ostale sudionike.

Među osobama koje su dolazile na Diddyjeve zabave bili su Beyonce i njezin suprug Jay-Z, Jennifer Lopez, članice obitelji Kardashian, Justin Bieber, Leonardo diCaprio, Kanye West, Naomi Campbell, Ashton Kutcher, Mariah Carey i Russell Brand. Pozdrave je slao i bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na nadolazećim izborima Donald Trump, često ga proglašavajući bliskim prijateljem.

Korisnici društvenih mreža su se, naravno, prisjetili i isječka iz reality showa "Keeping Up With The Kardashian" u kojem Khloe, jedna od sestara, priča kako su na zabavi kod Diddyja bili svi goli.

Njegov nekadašnji tjelohranitelj ga brani, a o čemu je riječ, saznajte OVDJE.

Izvori iz zatvora tvrde kako Combs trenutno štrajka glađu, a zbog čega, pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Indira Levak objavila fotografije s mužem od kojeg se rastaje, svi se pitaju isto: ''Jeste opet zajedno?''

Bivša Borne Ćorića o svom četvrtom braku: "Pljuju me, a oni se varaju u brakovima..."

Novi detalji trudnoće u srpskom realityju: ''Kad sam zvala klošara, rekao mi je...''

Povezana vijest Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

Povezana vijest Nekad i sad Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS