Nakon tangica - toples!

Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

Bianca Censori i Kanye West Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Bianca Censori plijenila je poglede u Parizu u jednom od svojih najgolišavijih izdanja dosad.

Kontroverzni reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori ovih dana izazivaju zgražanje u Parizu.

Bianca je tamo predstavila novu frizuru i sada ima ružičastu kosu, no nastavila je nizati razgolićena izdanja, zbog kojih je par prošle godine čak bio kažnjen tijekom odmora u Italiji.

Čini se da sada testiraju granice tolerancije Francuza jer Bianca tamo niže još oskudnija izdanja od prethodnih, a u posljednjem je izlasku bila praktički u toplesu.

Nosila je bijele tajice s tregerima, koji su bili jedino što je prekrivalo njezine bujne grudi, a u takvom izdanju došla je u restoran, u kojem su se svi okretali za njom.

Prije toga se prošetala s Kanyeom koji je bio pokriven od glave do pete, dok je ona nosila samo bodi s tangama.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian, a prošle godine u Italiji su kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora.

Biancu mnogi žale jer vjeruju da je suprug iskorištava i pokušava pretvoriti u kopiju svoje biše supruge Kim Kardahsian.

Povezana vijest Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

Povezana vijest Zanimljivosti Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša lijepa radijska voditeljica u bikiniju izgleda kao supermodel, pogledajte ove atraktivne prizore!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Braku ljepotana iz telenovela službeno je došao kraj, seks-skandali u kojima se spominjalo njegovo ime bili su previše njegovoj lijepoj supruzi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS