Krenuo dalje

Ben Affleck novim je potezom potvrdio krah braka s J.Lo, s njom više ne želi provesti ni sekundu!

Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ben Affleck očito je krenuo dalje te novim potezom dodao još jednu potvrdu da je između njega i Jennifer Lopez ozbiljno stanje.

Glumac Ben Affleck novim je potezom potvrdio sve glasnija šuškanja da se on i Jennifer Lopez rastaju.

Ben je kupio novu kuću u Los Angelesu u kvartu Pacific Palisades.

Za nju je izdvojio 20,5 milijuna dolara, piše TMZ, a kako izgleda iz zraka, pogledajte u našoj galeriji.

Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupaonica s prostorima za doručak i blagovaonicu, kao i odvojenu obiteljsku sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za medije, toalet, gostinjsku kuću i još puno toga.

Inače, prije nekoliko tjedana proširila se vijest kako on i J.Lo prodaju svoj dom koji su tražili nekoliko mjeseci i u njega se uselili tek prošle godine.

Za nju traže nevjerojatnih 68 milijuna dolara, a Affleck je već neko vrijeme živio u unajmljenoj kući blizu svoje bivše Jennifer Garner.

Kao što je već svima poznato, već se mjesecima šuška kako se njih dvoje rastaju, ali par o svemu mudro šuti, pa njihovim fanovima lagano ponestaje strpljenja.

Svi dokazi upućuju na to da su trenutačno razdvojeni, ali službene potvrde još nema.

Lopez i Affleck opet su se spojili 2021. nakon što su prekinuli davne 2004. godine. Potom su 2022. godine stali pred oltar na istom mjestu gdje su to htjeli učiniti i prije dva desetljeća.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte haljinu Jelene Rozge koja je podijelila mišljenja: ''Ona je top, ali ovo je kriminal...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Sitne nesavršenosti u tanga-bikiniju jedva su došle do izražaja, a ona je još jednom dokazala zašto je jednostavno bomba!

Povezana vijest Celebrity J.Lo objavila zadivljujući selfie u badiću na rođendan, pokušajte na prvu pogoditi koliko je godina napunila!

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda sin Jennifer Lopez, dobila ga je u braku s pjevačem, a ne izvodi ga često u javnost!

Povezana vijest Celebrity Dok svijet i dalje bruji o razvodu, Affleckova mama grli se s njegovom bivšom, a gdje je Lopez?

Povezana vijest Celebrity Je li se Ben Affleck vratio pogrešnoj Jennifer? Njegova bivša podržavala je glumca u svim aspektima, a sada ga savjetuje kako spasiti brak!

Povezana vijest Nekad i sad Za njim su 90-ih vrištale tinejdžerice, a evo gdje je danas Daniel Beni iz legendarnih Teensa!

Povezana vijest Celebrity Misterij nestanka zvijezde omiljenog filma: Ni skoro 20 godina kasnije nitko ne zna gdje je, a evo koji su detalji poznati

Povezana vijest Celebrity Izvukla se iz siromaštva prodajući gole fotografije, a ova pop-zvijezda danas je daleko od žene kakvom ju svi pamte

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS