Nju se čekalo!

Kad se ona pojavila u sićušnom bikiniju, sve ostalo bitno za ovaj prestižni događaj palo je u drugi plan

Bella Hadid Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Bella Hadid stigla je u Cannes povodom filmskog festivala, a paparazzi su je ulovili dok je uživala u sunčanju i kupanju.

U tijeku je 77. Filmski festival u Cannesu, koji je okupio brojne holivudske face, ali i poznata lica izvan svijeta filma.

Tako je u Cannes stigla i manekenka Bella Hadid, koja je zadnjih godina nezaobilazno lice na ovom festivalu, a uspjela je ukrasti pažnju i prije nego što je uopće prošetala jednim od najglamuroznijih crvenih tepiha.

Bellu su paparazzi snimili dok je uživala u kupanju i sunčanju u badiću s tangama, a prije toga je uhvaćena i u šetnji Cannesom u mini haljini ispod koje nije imala grudnjak. Fotografije možete pogledati u galeriji.

Inače, Bell su znanstvenici proglasili najljepšom ženom svijeta zbog savršenih proporcija njezina lica, a ona i njezina sestra Gigi Hadid trenutno su među najtraženijim manekenkama svijeta.

Povezana vijest Celebrity Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Povezana vijest Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala na pješčanoj plaži u sićušnom bikiniju i pokazala nikad zategnutiju figuru

Povezana vijest Celebrity Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity U Cannesu smo dosad vidjeli svašta, ali ovaj outfit komentiraju baš svi: ''Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Izjava Harisa Džinovića postala je takav hit da je ljudi tetoviraju, ovo je legendarna rečenica koju sad već svi znaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS