DOČEKANI UZ OVACIJE

Bajaga i Instruktori u Beogradu proslavili 40 godina karijere, evo što su poručili obožavateljima

Bajaga i Instruktori F.S./ATAImages/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Dio velikih hitova Bajaga je u Beogradu izveo s ranijim članovima rock grupe.

Rock grupa "Bajaga i Instrukturi" koncertom na beogradskom Ušću pred desecima tisuća poklonika obilježila je u subotu navečer 40 godina postojanja.

"Hvala što ste došli na 40. rođendan našeg benda. Vi znate koliko mi volimo Beograd", poručio je kratko Momčilo Bajagić Bajaga koji je dočekan uz ovacije.

Publika je imala priliku uživati u pjesmama s trinaest studijskih albuma koji su obilježili karijeru benda.

Dio pjesama Bajaga je izveo s ranijim članovima grupe.

Podsjetimo, Momčilo Bajagić nedavno se za naš In Magazin prisjetio veliki 40 godina karijere, a dotaknuo se i tema o ljubavi.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ecija Ojdanić ne krije ponos na uspjeh svoje prelijepe kćeri, ispratila ju je na novo životno poglavlje, evo i gdje

Povezana vijest inMagazin Bajaga o šuškanjima da se povlači iz javnosti: "Mislio sam da ću se manje pojavljivat nakon toga"

Povezana vijest Preporuke Nina Badrić otvorila čarobno Ljeto u dvorcu Oršić, evo tko će još nastupiti na atraktivnoj pozornici!

Povezana vijest inMagazin Bajaga svoj privatni život ne voli javno eksponirati, no priznaje: "Biti zaljubljen je stvarno divan osjećaj!"

Povezana vijest Nekad i sad Alka Vuica podijelila je fotku iz mladosti s velikim pjevačem regije pa priznala: ''Neke ljubavi se nikad ne prebole...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS