Netko mu je za petama

Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu, stanje na kladionicama naglo se promijenilo!

Baby Lasagna na Porinu - 3 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu, iako i dalje drži prvo mjesto isti pototak i šanse za pobjedu sada ima i predstavnik Švicarske.

Na Uskrsni ponedjeljak došlo je do promjena na eurovizijskim kladionicama.

Naš predstavnik Baby Lasagna dosad je bio apsolutni favorit za pobjedu te je jedno vrijeme imao čak i više od 20% šanse, no njegova šansa sada je pala te mu se jedna država opasno približila.

Povezana vijest inMagazin Baby Lasagna otkriva zašto je vjera postala važan dio njegova života te koji je posao na njega ostavio neizbrisiv trag!

Švicarska i njen predstavnik Nemo sada su na drugom mjestu eurovizijskih ljestvica i oboje imaju po 16% šanse za pobjedu.

Kako stoje ostale države, pogledajte OVDJE.

Promjene na kladionicama pojavile su se nakon koncerta, odnosno PrePartyja u Madridu tijekom vikenda, a na kojem su nastupali predstavnici na Eurosongu ove godine, među kojima su bili i Nemo i Baby Lasagna.

Ipak, da je naš predstavnik doista jedan od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg Eurosonga pokazale su reakcije u Madridu. 

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Bivša tenisačica muškarca svog života upoznala je na ulici, ovo je njihova priča: ''Bilo mi je dosadno i odlučila sam prošetati...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Gledatelji hit-showa iznenađeni su pobjedničkom transformacijom našeg pjevača: ''Pomislih iz profila stvarno Dan!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS