tri dana spektakla!

Lasagna zahvalio svima koji su pjevali s njim na kiši i vjetru: ''I dalje ne vjerujem da se sve ovo događa...''

Baby Lasagna Mia Slafhauzer/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna oglasio se nakon koncerata na Šalati. Oduševljenju fanova nije bilo kraja, a brojni su zbog njega doputovali iz raznih dijelova Europe.

Naš glazbenik Baby Lasagna održao je tri spektakularna koncerta na zagrebačkoj Šalati, a niti kišovito vrijeme nije mu smetalo. Sada je na društvenim mrežama objavio video s ekipom iz backstagea te zahvalio svima.

"Finilo je i to. Hvala što se nam poklonili ove tri večeri. Hvala tehničarima, osiguranju, vatrogascima, policajcima, čistačima i domarima. Hvala našim gostima koji su svojom glazbom obogatili ovu večer'', započeo je.

''I na kraju hvala svima vama što ste došli usprkos kiši, hladnoći i vjetru. Hvala vam što ste čekali u redovima i što ste pjevali, plesali i skakali. Ova zahvala počinje zvučati kao AI generated content, ali i dalje ne vjerujem da se sve ovo događa pa mi je zato još uvijek teško sabrati ono što je preda mnom. Samo hvala", napisao je Marko Purišić na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Oduševljeni obožavatelji odmah su mu se javili u komentarima.

''Bilo je predobro. Hvala ti jako puno. Bilo mi je odlično na tvom koncertu, a sada se moram vratiti u Nizozemsku'', ''Došao sam iz Irske na tvoj koncert i oduševljen sam tvojim talentom i energijom cijelog tvog tima. Ne mogu dočekati tvoji idući nastup. Također, prvi sam put bio u Hrvatskoj i nikada to neću zaboraviti. Predivna zemlja s ljudima koji su toliko prijateljski raspoloženi. Hvala!'', ''Još nitko nije zahvaljivao domarima i čistačima. To si ti!'' samo su neke od pohvala koje su se nizale ispod Markove objave.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Povezana vijest Celebrity Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

Povezana vijest Celebrity Na Šalati nakon izvedbe "Rim Tim Tagi Dim" dogodila se eksplozija energije, pogledajte prizore kojima je Lasagna užario scenu!

Povezana vijest inMagazin Baby Lasagna o Alenu Vitasoviću kojeg jako cijeni: ''On je očuvanje istarske baštine, ima tu karizmu''

Povezana vijest Celebrity Ovako je Baby Lasagna zahvalio fanovima koji su usprkos kiši došli na koncert: "Skakali ste po lokvama, plesali i pjevali..."

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagnu ovaj transparent s koncerta na Šalati posebno je ganuo, svaka čast maštovitim fanovima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS