''vidjet ćete...''

Lasagna u dirljivoj objavi otvorio dušu fanovima: "Moglo bi biti mračno, ali nadam se da ću pomoći svima koji se bore s tjeskobom''

Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nova pjesma Baby Lasagne sutra će ugledati svjetlo dana, a pjevač je sada o njoj detaljno progovorio na svom Instagram profilu.

Broji se sitno do izlaska nove pjesme "Biggie Boom Boom" Baby Lasagne, a u najnovijoj objavi na Instagramu osvrnuo se na ono što će sutra objaviti. 

"Sutra izlazi pjesma, pjesma koja je stvorila Baby Lasagnu.
''Biggie Boom Boom'' je napisan 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više, više od samo jedne pjesme - projekta. Stoga osjećam da ovo moram podijeliti s vama, podijeliti koliko je ovo posebno za mene. Ovo je zastrašujuće i uzbudljivo. Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula", započeo je pjevač.

"Najluđi dio je to što je netko ovdje da to sluša - vi. Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali jedva da je imala nekoliko stotina pregleda, a sada vas je ovdje vojska koja je zapravo spremna slušati, i jednostavno ne mogu opisati koliko je to ponizno. Dirljivo je kako ovo mijenja život. Hvala vam od srca što ste zaista ostvarili san 9-godišnjeg Marka", dodao je pa opisao nadolazeću pjesmu.

"Pjesma je ispjevana iz perspektive tjeskobe i spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavlja svjetlo, predstavlja izlaz, predstavlja nadu. Nadam se da ću pomoći svima vama koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe. Još jednom, toliko toga ste mi pružili i samo se nadam da vam to kroz glazbu mogu vratiti", zaključio je.

Podsjećamo, Baby Lasagna je nedavno zabrinuo pratitelje jezivom objavom, ali brzo se saznalo kako je u pitanju izlazak spomenute pjesme. Više pročitajte OVDJE.

Priredio je i pravi spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, a više o tome nalazi se OVDJE.

Za In magazin otkrio je i detalje priprema za vjenčanje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Aca Lukas poslao poruku Severini? Objavio da bi on pjevao u Sarajevu besplatno za Novu godinu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna mama mladog hajdukovca u seksi haljini očaravajuće boje pohvalila se bujnim dekolteom, no to nije jedino što je istaknula!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde hit-serije 90-ih otkrile šokantne detalje i pravila kojih su se trebali držati, ovo im je bilo strogo zabranjeno!

Povezana vijest Zanimljivosti Život najpoznatijeg Supermana obilježila je velika tragedija s kojom se nije mogao nositi, ovako je govorio o svemu: ''Uništio sam i sve oko sebe...''

Povezana vijest Celebrity Naša poduzetnica skuplja komplimente u crvenom badiću: ''Koja bomba, svaki komentar je suvišan!''

Povezana vijest Celebrity Supruga Matea Kovačića u topiću i suknji istaknula sve veći trudnički trbuh i otkrila hit destinaciju na kojoj boravi!

Povezana vijest Celebrity Njezine godine stalna su tema rasprava, no ona tvrdi da je baš ovo zaslužno za njezin mladolik izgled!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS