Domišljato!

Lasagna objavio video koji je sve nasmijao do suza, ovako se njegov bubnjar snašao za parking u Zagrebu!

Baby Lasagna Goran Mehkek / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna objavio je novi videozapis svog bubnjara Matije Klaja pa nasmijao pratitelje, evo o čemu se radi.

Baby Lasagna nasmijao je fanove objavom na Instagramu.

Naime, jučer je nastupao u dvorani Vatroslav Lisinski na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo u rukometu, a pokazao je kako se njegov bubnjar Matija Klaj snašao za parking.

Stali su na mjesto za vozila s posebnom dozvolom, a Matija je na autu prstom ispisao "Dozvola". Dečki su se dobro snašli pa nasmijali pratitelje.

Inače, Matija Klaj maturant je Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci koji je na Eurosongu zamijenio Lasagnina brata. Zbog Lasagne i nastupa na Eurosongu čak je i maturu odgodio za jesen.

Matija i Marko poznaju se još iz osnovne škole jer je Matiji razrednica bila majka Baby Lasagne, a posljednjih nekoliko godina zajedno su svirali ljetne gaže po hotelima.

Osim bubnjeva Matija svira bas i električnu gitaru, a nastup na Eurosongu bio je veliki korak za mladog glazbenika. 

Povezana vijest Clubzone Kako je Baby Lasagna osvojio Sea Star? U delirij je bacio tisuće ljudi i napravio pravi spektakl!

Povezana vijest Celebrity Evo kako Baby Lasagna provodi svoje slobodno vrijeme kada nije zauzet nastupima!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna napravio potpunu ludnicu na prvom velikom koncertu nakon Eurosonga, donosimo dašak atmosfere!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna ima novu tetovažu, pogledajte finalni rezultat: "Bilo je zadovoljstvo imati ovog frajera u salonu!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pogledajte snimku prvog plesa s vjenčanja našeg Vatrenog, već danas vraća se u kamp ostalim igračima i Daliću!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zvijezda omiljenih Kumova u zagrljaju samozatajnog supruga otkrila da imaju razlog za veselje: ''Iza nas je 16 zajedničkih godina...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS