njegovo vrijeme!

Baby Lasagna najavio je najveću vijest dosad koja je izazvala pravu histeriju među njegovim fanovima!

Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 24 Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna najavio je dugoočekivanu veliku turneju, a nastupit će u čak 16 država i održati 21 koncert.

Nakon što je Baby Lasagna nastupio na Eurosongu i postao jedan od omiljenih pjevača u Europi, obožavatelji željno iščekuju njegove nastupe i nove pjesme.

Sada je pjevač, pravog imena Marko Purišić, najavio veliku EU/UK turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025.

Turneja koju producira Live Nation, najveća svjetska promotorska kuća, Baby Lasagnu odvest će u 16 država i na 21 koncert tijekom razdoblja od 6 tjedana.

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Paralelno s koncertnim aktivnostima Baby Lasagna je najavio i novi single i video spot, čiji se izlazak očekuje krajem mjeseca. Nastavak je to velikog globalnog hit "Rim Tim Tagi Dim", pjesme s uvjerljivo najviše glasova publike na ovogodišnjem Eurosongu, koja trenutno broji više od 36 milijuna streamova na platformi Spotify.

Novi niz inozemnih svirki Baby Lasagna objavit će u sljedećih tjedan dana, a domaći fanovi imat će ga priliku vidjeti nekoliko puta ovoga ljeta, s velikom kulminacijom na tri rasprodana stadionska koncerta na zagrebačkoj Šalati u rujnu.

Ulaznice za sve inozemne datume danas objavljene turneje idu u prodaju ovaj petak u 10:00.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagni pripalo je još jedno važno odličje, uspomenu mu je uručila američka ambasadorica u Zagrebu!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna se našalio povodom izlaska nove pjesme, jednom objavom nasmijao je brojne pratitelje!

Povezana vijest Celebrity Nakon Huljića, oglasio se i Baby Lasagna, evo što je napisao o Tončiju: ''Od prvog dana upoznavanja..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hrvatica iz dijaspore Vatrene bodri u topiću koji izgleda kao da će puknuti svaki čas!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Preporuke Treća sezona Bridgertona je razočaranje, ali uspjeli su postići mini šok-faktor u posljednje dvije epizode!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS