Nagrada za nagradom

Baby Lasagni pripalo je još jedno važno odličje, uspomenu mu je uručila američka ambasadorica u Zagrebu!

Baby Lasagna i američka veleposlanica - 3 Facebook 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes uručila je Marku Purišiću, poznatijem kao Baby Lasagni, nagradu za njegov izvanredan nastup na Euroviziji u svibnju.

Baby Lasagna za svoj je trud u posljednjih nekoliko mjeseci dobio još jednu važnu nagradu.

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes uručila mu je plaketu za izvanredan nastup na Euroviziji, a fotografiju na kojoj zajedno poziraju objavili su i na službenoj Facebook stranici ambasade.

''Bila je čast uručiti Baby Lasagni nagradu Ambasador za njegov izvanredan nastup na Euroviziji. Pokazao nam je kako glazba nastavlja nadilaziti jezik, granice, ujedinjujući nas u našoj zajedničkoj ljudskosti. Nastavi blistati!'' piše u opisu.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna se našalio povodom izlaska nove pjesme, jednom objavom nasmijao je brojne pratitelje!

Povezana vijest Celebrity Nakon Huljića, oglasio se i Baby Lasagna, evo što je napisao o Tončiju: ''Od prvog dana upoznavanja..."

Povezana vijest Celebrity Tonči Huljić oglasio se o otkazanoj suradnji s Baby Lasagnom: "Okolnosti su se promijenile"

  1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Sretne vijesti u obitelji Nikole Jokića: Srpski mediji tvrde da par čeka drugo dijete, supruga je viđena s trbuščićem!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dame, napasite oči: Bruno Petković skinuo majicu i nadimku Vatreni dao novo značenje!
 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS