zvijezda cvjetnog trga!

Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

Antea Kodžoman - 2 Antea Kodžoman/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Antea Kodžoman prošetala je centrom Zagreba kao u danima najveće slave, a njezine vitke noge i danas privlaže veliku pažnju.

Među brojnim poznatim Hrvatima na subotnjoj špici snimljena je i naša bivša misica Antea Kodžoman.

Privukla je pažnju u kariranoj mini haljini uz koju je iskombinirala bež kaput, ružičaste štikle i torbicu, no svi su primijetili i njezine vitke noge kojima je nekoć osvajala sve modne piste.

Okrunjena domaća ljepotica svojevremeno je bila i jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki, a onda se na vrhuncu karijere odlučila povući iz javnosti.

Manekensku karijeru izgradila je nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to ponajviše može zahvaliti poduzetnici Snježani Mehun Shillinger, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote.

Antea i Snježana do danas su ostale jako bliske i sada su se zajedno pojavile na svečanoj prezentaciji jahti u Splitu, a društvo im je pravila i bivša Miss hrvatske Maja Cvjetković.

Više o njezinu životu pročitajte OVDJE.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Obitelj Kovačić ima dupli razlog za slavlje: Osim pobjede naše reprezentacije, obilježavaju još jedan poseban dan!

Tužna vijest u glazbenom svijetu, u 39. godini preminuo jedan od omiljenih DJ-ja

Visoki prorez na haljini Sandre Bagarić nije mogao proći neopaženo, vidno raspoložena prošetala je centrom u društvu supruga

Povezana vijest Celebrity Svi su primijetili da je naš proslavljeni kuhar znatno smršavio, od prvih dana slave izgubio je čak 30 kilograma!

Povezana vijest Celebrity Gledamo je kao ambicioznu sanjarku i odvjetnicu u seriji u "Dobru i zlu", a tko je Tereza u stvarnom svijetu?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS