divne!

Naša najuspješnija misica u izlasku s kćeri, koja je od nje naslijedila sve najbolje, a ne zna se koja je ljepša!

Anica i Leticija Kovač - 1 Igor Soban/Pixsell 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Anica Kovač pojavila se na jednom svečanom božićnom druženju u Zagrebu u društvu kćeri Leticije.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač ne pojavljuje se često u javnosti, no nije propustila božićni party koji je u Zagrebu organizirao Cover Magazin.

Anica se na svečanom događaju koji je okupio brojne poznate Hrvatice pojavila u društvu kćeri Leticije, koja je izrasla u pravu ljepoticu.

Mama i kći za tu su se prigodu modno uskladile u elegantnim crnim izdanjima; Anica je nosila sako i šljokičaste hlače, a Leticija kožni kombinezon, te su zagrljene i nasmiješene spremno pozirale fotografima.

Leticija je najstarije dijete Anice i bivšeg nogometaša Roberta Kovača, koji su u braku od 2001. godine, a zajedno imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka.

Leticija je nedavno lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tom prilikom progovorila je o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Anica je do danas ostala naša najuspješnija misica. Titulu Miss Hrvatske osvojila je 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Evo tko je tajanstvena supruga Marija Pašalića, koja nimalo ne nalikuje na ostale poznate WAGsice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS