više se ne skrivaju

Omljena srpska glumica snimljena u prvom javnom izlasku s mužem nakon tajnog vjenčanja o kojem je brujala cijela regija!

Anđelka Stević Žugić i suprug - 5 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Anđelka Stević Žugić snimljena je u prvom javnom izlasku sa suprugom Markom Žugićem nakon njihova vjenčanja.

Srpska glumica Anđelka Stević Žugić prije godinu dana udala se za Marka Žugića u tajnosti, a sada je snimljena s novopečenim mužem u prvom javnom izlasku nakon vjenčanja.

Zajedno su prisustvovali premijeri filma "Bauk" u Beogradu, gdje je Anđelka zasjala u crnoj odjevnoj kombinaciji, kao i njezin suprug.

Glumica gotovo nije skidala osmijeh s lica, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, o bliskosti Anđelke i Marka Žugića počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario Prpić prijatelji i kumovi.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a 2012. dobili su sina, no njihovu je braku 2020. godine došao kraj, i to navodno zbog njegove ljubomore.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv", izjavio je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

Više o njihovu vjenčanju pročitajte OVDJE.

Par je u svibnju dobio i djevojčicu kojoj su dali zanimljivo ime. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kate Moss pala sa stolice dok je tulumarila s kćeri, ni s 50 godina ne odustaje od čašice više

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lile se uvukla u haljinu od stvarno malo materijala, ali to nikome ne smeta: ''Vlasnica mojih snova''

Prepoznajete li ovu zvijezdu iz 90-ih? Glumio je u kultnoj seriji koja se i danas reprizira!

Žene je kupio kao seksi štreber, a u novoj seriji koja je pravi hit opet osvaja obožavateljice!

Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS