lijepa k'o slika!

Ovako je talentirana Ukrajinka odvratila na Fabijanovu opasku: ''On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju!''

Pjevački talenti u drugoj audicijskoj epizodi na pozornicu su donijeli niz emotivnih i dirljivih trenutaka, jedan od njih priredila je Anastasiia Groshko.

Anastasiia Groshko, Ukrajinka koja se zbog posla preselila u Rovinj, otpjevala je zahtjevnu pjesmu ''Molitva'' Marije Šerifović. 

''Došla sam u Hrvatsku radi posla, pjevam od četvrte godine. Ja kad pjevam Celine Dion, ja se osjećam kao celine dion. Zadnji put kad sam gledala Supertalent pitala sam se zašto ja nisam tu, i sjedim doma na kauču, a sad sam tu'', ispričala je Anastasiia. 

Tijekom njezinog nastupa bilo je i suza u publici. 

''Meni si takav top večeras. Toliko si opuštena dok pjevaš, to je toliko lijepo za vidjeti! Predivna, lijepa kao slika, vitka kao grana, pripadaš ovoj pozornici'', zaključila je Maja. 

''Nikada nisam vidio bolju vizualnu izvedbu te pjesme'', dodao je Davor.

''Bilo je jako lijepo, međutim, meni je nedostajalo malo dinamike i malo emocije, osjećam, znam i čujem da možeš puno više'', bio je Martinin komentar. 

''Ja sam mislio da ću ja jedini imati jedan problem - meni je nedostajao moment u kojem ja vidim vas, fali mi moment u kojem vi nešto promijenite'', složio se Fabijan s Martinom, no Maji se nije svidio njegov komentar. 

''Dakle, kolega Fabijane, kakvih smo mi antisluha puštali...'', objasnila mu je, a Fabijan se branio.

''Dakle, vi ne razumijete, ovo je odlično, ovo je vrhunski otpjevano, ali...'', dodao je Fabijan.

''Ti si to izvela iznimno opušteno, mislim da je tu njima sad falilo da tu bude, drame, suza'', objasnila je Maja Anastasiiji, a ovako je ona sama komentirala Fabijanovu opasku. 

''Što Fabijan? On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju, prvi put sam na TV-u i moram se malo naviknuti na to'', zaključila je Anastasiia. 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Maja Šuput pozirala ogrnuta tek ručnikom: ''Ima da muškićima skoči tlak!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lidija Bačić iskreno o ljubavnom statusu: ''Bit će na sva zvona, i brak i djeca i on!''

Svaka čast Mireli Holy na odabiru čizama za špicu, ovakve pete nisu za svakoga!

P. Diddyju sudit će se zbog ubojstva Tupaca? Obitelj neprežaljenog repera traži novu istragu, cure šokantne informacije

Povezana vijest Celebrity Ove opasne i bolne trikove ne može svatko gledati: ''Pala sam nekoliko puta, kosa me nije uspjela držati!''

Povezana vijest Celebrity Na prvu slatka, ali zapravo vrlo opasna Maja Šuput: ''Em što od nje muškarcima zaista zastaje dah...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS