''Među materinim pomama...''

Ana Gruica za svoj vjenčani dan spremala se na mjestu koje za nju ima posebno značenje, neobične fotografije sve su oduševile!

Ana Gruica Uglešić Josko Supic/Cropix 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Ana Gruica za svoje se vjenčanje spremala na posebnim mjestima, u kući svoga djeda i bake, a potom se fotografirala u vrtu svoje majke.

Splitska glumica Ana Gruica prošlog je vikenda stupila u crkveni brak sa svojim partnerom Boranom Uglešićem, a ni danima poslije ne smiruju se priče o tom vjenčanju koje se odvilo u Splitu.

Boran i Ana vjenčali su se u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom, a prije vjenčanja Ana se fotografirala na posebnim mjestima. Glumica se spremala u prostorijama koje pripadaju njezinu djedu i baki, kako je napisala u opisu, a za uspomenu je posjetila i vrt svoje mame te se fotografirala među uzgojenim rajčicama.

''U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…'' pisalo je u opisu fotografija.

''Žena koja se ne srami svojih korijena. Svaka čast, dama se ne postaje, dama se rađa. Svu sreću vam želim'', ''Predobro'', ''Predivno, Ana'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Ana se inače drugi put udala za uglednog psihijatra Uglešića. Prvi put ''da'' su izrekli pred matičarom 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je on dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

Glumica je sve očarala svojom bijelom čipkanom vjenčanicom i dugačkim velom, a i mladoženja se posebno sredio te odjenuo tamno odijelo i prsluk svijetle boje.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Kolinda se javila s neočekivanog mjesta i u zanimljivu outfitu naglasila vitku figuru: "Naša ljepotica!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS