ljepota koja opija!

Pogledajte zašto su poznatu brinetu prozvali magičnom ženom s krilima: ''Stvarno je nevjerojatno lijepa!''

Alessandra Ambrosio Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Alessandra Ambrosio prošetala je modnom pistom u jednoj od najboljih kreacija večeri na Victoria's Secret reviji u New Yorku.

Brazilski model Alessandra Ambrosio predstavila je svoj zlatno-crni čipkasti body s krilima na pisti Victoria's Secret Fashion Showa 2024. 

Zablistala je poput prave anđelice u kreaciji koja je savršeno istaknula njezinu figuru, a cijeli outfit upotpunila je s visokim potpeticama koja se su kružile oko njezinih listova.

Svojim izdanjem pohvalila se i na X-u, a mnogi su joj udijelili komplimente.

"Magična žena s krilima", "Prekrasna", "Nevjerojatno lijepa žena", "Show nije isti bez tebe", pisali su joj.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce&Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

Trenutačno je u vezi s Richardom Leejem, a prije njega bila je u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, dok s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Nou.

Alessandra se družila i s našom vatrenom navijačicom Ivanom Knoll.

OVDJE pogledajte njezine vatrene prizore s plaže koje su snimili paparazzi.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Borila se s ovisnostima, proslavila 50. rođendan, a prizorima u donjem rublju sad je sve ostavila bez teksta!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Objavljen dirljiv posljednji pozdrav ekipe X Factora Liamu, ovo je poruka koja zbilja slama srca

Povezana vijest Celebrity Otkriven uzrok smrti Liama Paynea, ni brza pomoć liječnika nije ga mogla spasiti

Povezana vijest Celebrity Društvenim mrežama kruži video Liama Paynea na koncertu bivšeg kolege, bilo je to prije samo dva tjedna

Povezana vijest Celebrity Žestoke reakcije fanova preminulog pjevača nakon što je tabloidni portal objavio fotografije njegova tijela!

Povezana vijest Celebrity Srpski glumac koji je nedavno deportiran iz Hrvatske pohvalio se sretnim vijestima: ''Ovako bih mogao jednom mjesečno!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS