BILO JE VRUĆE!

Aleksandra Prijović zaustavila je koncert jer je fanovima trebala pomoć, zbog reakcije su je nagradili gromoglasnim pljeskom!

Koncert Aleksandre Prijović u Zadru Jure Miskovic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Aleksandra Prijović svoju turneju je nastavila u Vrnjačkoj Banji, a zbog vručine nekim obožavateljima je pozlilo.

Aleksandra Prijović u srijedu je imala koncertu u Vrnjačkoj Banji u Srbiji. Pjevačica je u jednom trenutku zaustavila koncert jer je jednoj djevojci iz publike pozlilo.

Naime, Prijović je odmah zatražila pomoć za njezinu obožavateljicu.

''Jesi li dobro? Molim vas, može li netko doći? Vruće je. Donesite joj nešto za piti", rekla je Aleksandra.

Nakon toga je još jednoj osobi u publici pozlilo, a pjevačica je opet reagirala.

''Postoji li netko ovdje da pomogne ili ću ja sići'', zabrinula se Aleksandra, a nastavila je s nastupom tek kada su joj rekli da je ''sve okej''.

Obožavatelji su je nagradili gromoglasnim pljeskom.

Podsjetimo, Prijović je u Hrvatskoj pet puta pjevala u Areni Zagreb i jednako toliko u Osijeku. Rijeku i Varaždin sa svojom turnejom ''Od istoka do zapada'' posjetila je tri puta, a Zadar jednom.

Pjevačica je nedavno na beogradskom aerodromu snimljena u izdanju u kakvom je ne viđamo često, a više pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Premijer Plenković viđen je u nešto opuštenijem izdanju, a svi su primijetili i preplanulu put!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

Povezana vijest Celebrity Bivši dečko Aleksandre Prijović odbio je pjesmu koja je danas veliki hit, na kraju je završila u rukama pjevača kojeg Hrvati obožavaju

Povezana vijest Celebrity Prija u potpuno opuštenom izdanju snimljena u Budvi, slučajni prolaznici nisu mogli vjerovati da baš nju vide!

Povezana vijest Celebrity Prijović uhvaćena u outfitu u kakvom je rijetko vidimo, a pažnju je posebno plijenio jedan modni detalj

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala i zvučala sa samo 15 godina, tada je nastupala i pod umjetničkim imenom!

Povezana vijest Celebrity Aleksandru Prijović na koncertu u Zadru iznenadio kolega: "Nisam znala da je on večeras došao!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS