"sad se vidi tko je prija"

Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

Aleksandra Prijović Borna jakšić/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Već je poznato da Aleksandra Prijović privlači pozornost u svojim papreno skupim modnim kombinacijama, no sada su isplivale fotografije u badiću koji naglašava sve njezine obline.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović već duže vrijeme obara sve rekorde, a osim uspješnih koncerata i punih arena, Prijini obožavatelji naglasak stavljaju i na njezino odijevanje. 

Već je poznato da pjevačica izdvaja visok budžet za modne kombinacije, ali ovoga puta isplivale su Aleksandrine fotografije u kupaćem kostimu.

Povezana vijest Zanimljivosti Zadarski gradonačelnik smijenio je direktora dvorane u kojoj će pjevati Aleksandra Prijović, evo kako je to objasnio!

U pitanju je dvodijelni crni badić koji je isticao sve njezine obline dok je izlazila iz mora. 

"Prelijepa Aleksandra", "Mačka", "Veoma zgodna žena", "Sad se vidi tko je Prija", "Prezgodna", nizali su se komentari. 

Podsjećamo, Prija nastavlja turneju po Hrvatskoj, pa će tako niz nastupa u proljetnom periodu održati u Rijeci, Varaždinu i Zadru. 

Povezana vijest Celebrity Josipa Lisac oglasila se nakon medijskih natpisa o Aleksandri Prijović: ''To nisu moje riječi, povrijedili ste i mene i nju!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kraljevska obitelj prolazi kroz teško razdoblje, a izostanak javne potpore njezine važne članice itekako se osjeti

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Josip iz Kumova pored lijepe supruge ne može skinuti osmijeh s lica, pogledajte kako izgleda njegova bolja polovica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS