evo koliko košta

Prijović uhvaćena u outfitu u kakvom je rijetko vidimo, a pažnju je posebno plijenio jedan modni detalj

Aleksandra Prijović - 2 aleksandrqprijovic 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Aleksandra Prijović u ležernom izdanju snimljena je na aerodromu, a najveću pažnju ukrala je skupocjena torbica koju je nosila.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović snimljena je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u izdanju u kakvom je imamo rijetko prilike vidjeti.

S obzirom na to da je uvijek gledamo potpuno sređenu na njezinim nastupima, Aleksandra je ovoga puta nosila običnu crnu usku crnu majicu koju je iskombinirala s ležernim trapericama.

Uz sve to nosila je i crni šešir te cipele i torbu u marke Chanel za koju je izdvojila oko 6000 eura.

Pjevačica je u jednom trenutku sjela na klupu dok je čekala prijevoz, a sve fotografije pogledajte OVDJE.

Inače, Aleksandra je od prosinca prošle godine održala ukupno 17 rasprodanih koncerata diljem Hrvatske, uključujući pet rasprodanih Arena Zagreb i jednako toliko koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Zatim je tri večeri za redom pjevala u Rijeci, a onda i u Varaždinu, da bi sve zaokružila spektakularnom noći pred Dalmatinkama i Dalmatincima u Zadru.

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala i zvučala sa samo 15 godina, tada je nastupala i pod umjetničkim imenom!

Povezana vijest Celebrity Aleksandru Prijović na koncertu u Zadru iznenadio kolega: "Nisam znala da je on večeras došao!"

Povezana vijest Celebrity Aleksandra Prijović u Zadru održala 40. koncert na turneji, pogledajte atmosferu iz rasprodane dvorane Krešimira Ćosića

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Najpoznatija ''kućanica'' u 50. godini pokazala tijelo u sićušnom badiću, sunce je upijala sa suprugom i sinom

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Houdek se podvrgnuo estetskom zahvatu na koji se muškarci sve češće odlučuju: ''Ne gubimo na muškosti, baš suprotno!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS