Izgleda bolje no ikad!

Albina blista i poslije ljubavnog brodoloma, goli trbuh i nikad vitkiji struk izbacila je u prvi plan!

Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Albina Grčić objavila je fotografiju na kojoj je do izražaja došla njezina linija.

Pjevačica Albina Grčić našla se u posljednje vrijeme u središtu pozornosti nakon što je raskinula dugogodišnju vezu s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a sada je pokazala i nikad vitkiji struk.

Albinina linija došla je do izražaja na novoj fotografiji koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u trapericama i lepršavom rezanom topiću te pokazuje goli trbuh.

"Ljepotica", "Predivna", "Lijepa fotografija", komentirali su njezini pratitelji.

Glasine da je Albininoj i Ivanovoj ljubavi došao kraj krenule su nakon što su obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, pa su njihovi obožavatelji odmah posumnjali da su prekinuli, a onda je nakon nekog vremena i ona sama to potvrdila. 

"Istina je, Ivan i ja nismo u vezi!", izjavila je Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su bili nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je bila zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zbog tijesnog korzeta koji se jedva zadržao na njezinu tijelu obožavatelji Ivane Knoll ovaj se put pitaju samo jedno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS