čini se da nikad nije kasno!

U 84. godini čeka dijete s 54 godine mlađom! Legendarni glumac pridružio se kolegi De Niru i trendu starijih očeva

Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Holivudska zvijezda Al Pacino postat će otac u 84. godini, a njegova djevojka Noor Alfallah trudna je već osam mjeseci.

Holivudska zvijezda Al Pacino postat će otac u 84. godini, javili su bliski izvori za TMZ. Glumačka legenda u vezi je s djevojkom Noor Alfallah već više od godinu dana, a ona je navodno trudna osam mjeseci.

Par još nije otkrio hoće li dobiti sina ili kćer, a buduća majka njegova četvrtog djeteta od glumca je mlađa 54 godine.

Pacino je već nekoliko puta pred fotografima svoju djevojku izveo u restoran te se ne skrivaju u javnosti, a prvi su put zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom.

Nakon njihova prekida 2017. godine po Hollywoodu su kružile priče i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena.

Pacino ima troje djece s različitim ženama, kćeri Julie i Oliviju i sina Antona, a ovim najnovijim vijestima pridružio se ostalim glumačkim legendama i prijateljima koji su postali roditelji nakon 70. godine, Robertu De Niru, Richardu Gereu i ostalima.

Prije Noor bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 inMagazin Malo tko zna o ozbiljnoj dijagnozi naše pjevačice s kojom se bori već šest godina: "To mi je servirano na dosta hladan način"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS