Pa što si je to učinila?

Jedna od najslavnijih manekenki zaprepastila izgledom lica, nekad je bila ikona ljepote...

Adriana Lima Afp 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Adriana Lima nosila je modnu reviju Victoria's Secreta, no umjesto u seksi donje rublje svi su gledali u njeno lice.

Jedna od najslavnijih manekenki u povijesti Adriana Lima sinoć je nosila modnu reviju Victoria's Secreta. Brend je organizirao modni spektakl nakon dugih šest godina, a on nije mogao proći bez njihove glavne bombshellice'.

No, dok je fokus trebao biti na čipkastom donjem rublju, Adrianu su svi gledali zbog lica koje šokira. Naime, izražena čeljust i jagodične kosti potpuno su je izobličili, a mnogi su primijetili i da je drastično smršavjela.

Česta je tema medija jer su mnogi sigurni kako je pretjerala s botoksom i filerima, a je li istina što kritičari govore, procijenite sami u našoj fotogaleriji.

Inače, Adrianu zovu "bivšom srpskom snahom" poslije razvoda od Marka Jarića, a sada je emotivnu sreću našla uz filmskog producenta Andrea Lemera, s kojim je dobila sina Cyana. Treću trudnoću teško je podnijela, ali u međuvremenu je uspjela riješiti problem viška kilograma.

Adriana je jedno od najpoznatijih lica modne industrije. Zaštitno je lice i Victoria's Secreta, za koji nosi revije od 1999., a sad je prošetala pistom u 44. godini.

Veliku fotogaleriju s revije pogledajte OVDJE.

Još 2017. godine otkrila je kako bi voljela da je ljudi gledaju izvan okvira njezina lica i tijela. U novije vrijeme objasnila je pak da je majčinstvo promijenilo sve u njezinu životu s obzirom na to da su njezini režimi brige o ljepoti sve više postajali prošlost jer se usredotočila na djecu.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Nekad i sad Znate li tko je žena s fotografije? Seriju u kojoj je glumila svi su gledali, a bez zaštitnog znaka danas ju je teško prepoznati

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Seks-bomba 21. stoljeća izgleda neprepoznatljivo: Slavne obline prekrila je širokom odjećom pa izazvala pravu nevjericu

Povezana vijest Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

Povezana vijest Nekad i sad Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS