uvijek šarmantan i zgodan!

Kako je naš izbornik izgledao dok je o ovakvoj karijeri samo sanjao? Ove fotke su dokaz da mu godine ništa ne mogu!

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Luka Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić - 1 Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 3 Zlatko Dalić - 4 Zlatko Dalić - 5 Zlatko Dalić - 6 Zlatko Dalić Zlatko Dalić Zlatko Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 1 +20 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Galerija

Zlatko Dalić nosi titulu jednog od najšarmatnijih muškaraca u svijetu sporta, s Hvatskom je osvojio dva velika postignuća otkako je trener, a svi se nadaju da će to biti slučaj i na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić slovi za jednog od najšarmantnijih muškaraca u Hrvatskoj, a njegovih 57 godina odlično mu stoje.

Mnogi će primijetiti i da Dalić sjajno izgleda iako je blizu šestom desetljeću života, a to pokazuju i ove arhivske fotografije iz 2010. godine koje možete pogledati u našoj galeriji.

U njegovom Varaždinu, fotografi su te godine izbornika uhvatili na trgu gdje je ispijao kavu s prijateljima, a te godine saznao je i da putuje biti trener u Saudijsku Arabiju.

Na fotografijama je očito da se Dalić gotovo ništa nije promijenio, a i prije 13 godina isto kao i sad odan je svojoj duljoj crnoj kosi, samo je danas tu i pokoja bora.

Naš izbornik u javnosti se rijetko pojavljuje, a uvijek se ističe i njegova skromnost unatoč tome što je s našim nogometašima dva puta osvojio veliki naslov na nogometnim prvenstvima otkako je trener.

Zadnji put, Dalić je viđen u javnosti na duhovnom koncertu u Zagrebu krajem svibnja gdje je glumcu Jimu Caviezelu dao i hrvatski dres.

Inače, Dalić je u sretnom braku sa suprugom Davorkom Dalić od 1992. godine te zajedno imaju i dvojicu sinova Tonija i Brunu.

Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Pogledaji ovo Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 5 Celebrity Izbornik Dalić zapjevao je najljepšu domoljubnu pjesmu s klapom ''Sveti Juraj'', pogledajte video na koji je teško ostati ravnodušan!

Pogledaji ovo Mejaši - 4 inMagazin Tamburaši u starkama uoči Europskog prvenstva imaju novu navijačku pjesmu, a ako Hrvatska bude prva, obećali su: ''Ja se šišam na ćelavo!''

Pogledaji ovo In Magazin: Boris Nemec inMagazin Poslušajte neobičan duet liječnika Hrvatske nogometne reprezentacije i opernog pjevača!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivica Kostelić - 1 In Magazin: Ivica Kostelić - 2 In Magazin: Ivica Kostelić - 3 In Magazin: Ivica Kostelić - 4 +25 In Magazin: Ivica Kostelić - 5 inMagazin Ivica Kostelić progovorio o sinovima koje je dobio sa suprugom Islanđankom: ''Jako sam popustljiv, skijanje ih ne interesira...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 +26 Baby Lasagna - 3 Celebrity Evo kakvu je poruku Baby Lasagna imao za Vatrene, u jedno je siguran: "Ja nisam uspio, ali vi hoćete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene