nastupi za pamćenje

Dvije polufinalne večeri su iza nas, evo najboljih trenutaka ovogodišnjeg Eurosonga!

Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 3 Sanjin Strukic/Pixsell 1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna Teya Dora Teya Dora Iolanda Iolanda Raiven - 9 Raiven - 6 +40 Dons Galerija

Izdvojili smo neke od trenutaka iz prve dvije polufinalne večeri koji će se pamtiti s Eurosonga 2024. godine.

Dvije polufinalne večeri Eurosonga su iza nas.

Izabrano je 25 finalista koji će se predstaviti u finalu u subotu, 11. svibnja, a oni su: Srbija, Hrvatska, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska, Luksemburg, Latvija, Austrija, Nizozemska, Norveška, Izrael, Grčka, Estonija, Švicarska, Gruzija i Armenija te pet specijalnih država, Velika Britanija, Španjolska, Italija, Francuska i zemlja domaćin - Švedska.

Prvo polufinale definitivno je obilježio nastup našeg Baby Lasagne uz kojeg je pjevala i plesala cijela publika u dvorani, a prizori njegovog nastupa obišli su svijet.

Kako je to izgledalo prisjetite se OVDJE.

Prvu večer nastupile su i Ukrajinke koje su u počecima bile favoritkinje, a njihovog nastupa prisjetite se OVDJE.

A osobe koje su otvorile večer posebno su sve oduševile. Eleni Foureira, Eric Saade i Chanel izveli su svoje hitove i publiku ostavili u transu. 

Pogledaji ovo Eleni Foureira - 3 Celebrity Svi pričaju o prezgodnoj Cipranki koja je otvorila Eurosong, sjećate se pjesme i zaraznog ritma kojim je osvojila svijet?

A nastup koji je bio najveće iznenađenje večeri, ali i veliki šok, bila je izvedba Irske zbog koje mnogi nisu mogli spavati, a prisjetite je se OVDJE.

Drugu polufinalnu večer nastupio je najveći konkurent Baby Lasagne, Švicarac Nemo. No, nakon njegove izvedbe šanse za pobjedu malo su mu pale. Njegov nastup pogledajte OVDJE.

Puno komentara izazvala je i predstavnica Izraela zbog čijeg su nastupa uvedene i posebne mjere opreza.

Pogledaji ovo Eden Golan - 5 Celebrity Pljesak i zvižduci izmiješali se u Malmö Areni tijekom nastupa zbog kojeg se strahovalo, je li se uopće trebao dogoditi?

A drugi dio večeri vratio nas je u prošlost. Švedska pop pjevačica Charlotte Perrelli, turska zvijezda Sertab Erener te Helena Paparizou iz Grčke čiji se nastupi itekako dobro pamte popele su se na pozornicu i sve oduševile, a nakon njih nastupio je i prošlogodišnji predstavnik Finske Käärija.

Pogledaji ovo Käärija - 1 Celebrity Lica koja su vam itekako dobro poznata napravila spektakl u Švedskoj, sjećate se njihovih pjesama?

Fotografije najuzbudljivijih trenutaka pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Mango Angelina Mango - 13 Angelina Mango - 12 Angelina Mango - 11 +13 Angelina Mango - 10 Celebrity Prijeti li Italija Baby Lasagni? Zgodna Angelina visoko kotira na kladionicama

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju BESA BESA BESA BESA +6 BESA Celebrity Atraktivna Albanka privukla je pažnju gledatelja Eurosonga, u ovakvoj haljini teško je mogla proći neopaženo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene