neiscrpni izvor ideja

Meghan Markle opet se inspirirala princezom Dianom, za mješavinu kašmira i svile izdvojila je pozamašnu cifru!

Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Najnovija modna kombinacija Meghan Markle inspirirana je kultnim outfitom pokojne princeze Diane.

Meghan Markle kanalizirala je modno umijeće princeze Diane tako što je po povratku u Los Angeles rekreirala njezin kultni blejzer.

Naime, vojvotkinja od Sussexa i princ Harry vratili su se u SAD u ponedjeljak nakon 18-satnog leta sa svog trodnevnog putovanja u Nigeriji.

Meghan je nosila sofisticiranu odjeću inspiriranu 90-ima kad je sletjela u međunarodnu zračnu luku u Los Angelesu, a paparazzi su je uhvatili u brzom hodu dok je tipkala na mobitelu.

Odjenula je smeđi blejzer mješavine lana i vune brenda Loro Piano, nazvan Jamilla, koji se prodaje za oko 2900 funti.

Ispod sakoa vojvotkinja je nosila pulover mješavine kašmira i svile, Takao Jumper, također iz Loro Piana koji košta 990 funti.

Kako biste usporedili outfite, OVDJE možete pogledati fotografiju princeze Diane u kultnom blejzeru.

Podsjećamo, Meghan Markle nedavno je lansirala prvi proizvod svoje nove tvrtke, a u pitanju je džem od jagoda koji također prodaje i kraljevska palača.

Modna dizajnerica Tracy Robbins i argentinska socijalistica Delfina Balquier su među prvima koji su objavili fotografiju Meghanina proizvoda na svojim Instagram pričama.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Ovi prizori prije šest godina obišli su svijet, a nagađa se kako će Harry i Meghan važan datum obilježiti ove godine: ''Princ je jako romantičan...''

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry i Meghan ponovno u problemima, dobili su jasno upozorenje koje im se neće svidjeti

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Uoči priopćenja da će uskoro posjetiti Nigeriju, šuška se da je Meghan Markle odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić i suprug - 1 Seka Aleksić i suprug - 2 Seka Aleksić i suprug - 3 Seka Aleksić - 2 +22 Seka Aleksić - 2 Celebrity Seka Aleksić već je dugo godina u sretnom braku, ali malo tko zna njihovu razliku u godinama: "Bila sam napadna kad sam ga vidjela..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 6 Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 3 +25 Demi Moore - 2 Celebrity Zbog najnovijih fotografija mnogima se čini kao da Demi uopće ne stari, glumica izgleda kao na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene