u najslađem društvu

Lana Jurčević pokazala kako je navijala s kćerkicom: "Tata gleda tekmu u birtiji, a mi cure soliramo"

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević i Kristina Zubac Lana Jurčević +19 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević pratila je utakmicu sa svojom kćerkicom, a na Instagramu je tim povodom objavila i simpatični video.

Pjevačica Lana Jurčević bodrila je Vatrene u društvu svoje kćerkice Mayle Lily.

Na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala kako su se zabavljale tijekom utakmice Hrvatske i Španjolske.

"Čagamo subotom! Nama nikad nije dosadno! Tata u birtiji negdje gleda tekmu. A mi cure soliramo i niš nam ne fali", napisala je Lana, a pratitelje je pitala i da prognoziraju rezultat.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Muž isto kao i tvoj… a ja se sunčam i uživam", "Đaba gleda. Bolje da gleda tebe Lanči", pisali su joj u komentarima razočarani pratitelji nakon poreza Hrvatske.

Lana je kćerkicu dobila sa samozatajnim partnerom Filipom Kratofilom, kojeg rijetko pokazuje na društvenim mrežama. Pjevačica je rodila krajem prošle godine, a imala je kompliciranu trudnoću i težak porod, o čemu je pisala na svojem blogu.

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević objavila nove fotografije sa samozatajnim partnerom i njihovom kćerkicom : "Naše prvo romantično putovanje!"

Pogledaji ovo Lana Jurčević i Kristina Zubac Celebrity Lana Jurčević uživa na Ibizi u društvu atraktivne supruge naše NBA zvijezde: "Neka nam guze malo vide puta"

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Veliki povratak Lane Jurčević na scenu nakon poroda: "Moj najdraži izlazak!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely +29 Lana Banely Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Španjolske, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ivana Delića i Dore Mešin - 13 Vjenčanje Ivana Delića i Dore Mešin - 14 Vjenčanje Ivana Delića i Dore Mešin - 16 Vjenčanje Ivana Delića i Dore Mešin - 11 +11 Vjenčanje Ivana Delića i Dore Mešin - 6 Celebrity Oženio se 25-godišnji bivši hajdukovac, pogledajte na čemu je stigao na svoju svadbu: ''Ode čovik...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene